Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2007, 01:58   #79
Miniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Imię: Kash
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Massior Pokaż post
Pewnie słyszałeś o nim jedynie z z opowiadań innych osób i nigdy nie zamieniłeś z nim ani słowa. Jeżeli mylę się to powinieneś wiedzieć że w jednych z pierwszych wojen odgrywał znaczące role (m. in. zabił Jaero po solowej akcji, po czym ich przyjaźń zaczęła się na dobre), Jako pierwszy player na Iridii osiągnął 100 poziom i Ci którzy go znali wiedzą w jakim stylu to zrobił, a przede wszystkim nie bał dupy że padnie i próbował dowodzić grupą "naszych" Polaków aż do pewnego momentu, co przyznam było jego największym błędem... Ale cóż z tego później przeniósł się na askarę gdzie był jednym z pierwszych 100 lvlków też i tam Aktualnie tak jak i ja ma za mało czasu na tą gre...

Edit: nie wierzysz? luknij tu : http://img408.imageshack.us/my.php?image=royalgc7.jpg

Ale jaka z niego legenda ? Tak samo Rhyriel to byly tylko H lvle.
Co zrobil Demonic ? Wbil 100 jako pierwszy to jedynie
solo style jaero ? w sumie to 1 raz słysze
w jakim stylu bo ja nie wiem ? zabijal potworki ?
(chyba jescze 'zmienil gildie' ktora dostawala w dupe albo cos) nie jestem pewny bo nie gralem w tedy wiec sie nie wypowiadam
na wojnie co zrobil ? tez nie wiele ( w sumie to nie pamietam jak to z nim wojowalem :| ) pamietam ze dal pasy da nemtorów i go zrokowali, rhyriela i green lejdi tak samo, na dodatek wszyscy sharowali <raczej xD>
zreszta jego kumple mowia ze demonic nigdy nie mial dobrego pvp,
majac 100 rp i walczyc przeciw 70 ( knightowi xD) na starej tibi to wiesz...

pamietam akcje jak wylecialem kashem z huxym, neo montana i kims jescze chyba na gildie scottiego, zlozylismy im 3 sorkow i zjebalismy do pz jakos tak :d

powiadasz w jakim stylu ?
to powiedz mi w jakim stylu walczyl Rebaw ?????
xevo stronger ?
i wielu wielu innych

moje vote na legende idzie wlasnie dla
Xevo Strongera i Rebawa

co do juranda to bardzo wyjatkowy czlowiek...
jestem pod wrazeniem :d
nigdy sie nie wyplacil (no raz za moja sprawa ale bylo glupota nie wyplacic 160 rp za 200k gdy mialem 1kk, tak samo reszta < guild payment > )

zawsze opanowany, spokojny i rozwazny xD
to nie jest JESZCZE legenda
ale napewno bedzie : )

mam nadzieje ze Demonic nie gniewa sie za mojego posta
powiedzialem to co mysle.