Pierdolicie głupoty co jak co wyzywajcie sie ja expie i padam lotuje rary i trace chajs na blessy czarna dziura bez wyjścia hehe
Co do Seqa n/c nie obchodzi mnie co z nim się dzieje kto kogo wyzywa. W tych 2 dedach nie tknołem go ani razu ,nie mówię, że się nie cieszyłem ani, że skakałem z radości po prostu wyszło jak wyszło.
Co do sytuacji między nami Seq pokłóciliśmy sie o grę jednak szanuje cie w Rl i nie odważył bym sie ciebie uderzyć choć byś mnie zrookował jak ci napisałem w czasie ostatniej naszej „bitwy” na Edron " w Rl cie szanuje ale w grze nie" mam nadzieję, że to zrozumiesz.
Jeśli chodzi o Tgk myślcie co chcecie nie mówię ze jesteśmy kozaki jak nie wiem co ale nie jesteśmy skończeni. Wszyscy sie z nas śmiali Wielki Tgk team a teraz co ? My gramy ,zabijamy, bawimy sie a (psk , Partyzanci + vilum i spółka) którzy sie z nas śmiali niestety opuszczają świat.
Jeśli chodzi o PIEC to jest nasz okrzyk jak kogoś bijemy bądź ubijemy XD tak jak gdzieś tam maja SPI xD
A i do pana Fratena byłeś na tsie mówiłeś gówno możecie blablabla a nagle ucichłeś czyżby nasz mastah pvp opuścił Server TITANIA ? płaczemy za tobą :* pozdro może pandoria dojdziecie tam do władzy (Życzę wam tego).
|