Nie jestem z Duskiness, choc mam kumpla który miał chara w Duskach (hacked i rook), nie jestem też skrajnie oddanym Fanem Dusków, chociaż wolałbym żeby to oni wygrali wojnę. Nie mam nic do Vision jako gildii, jedynie do niektórych członków mam zastrzeżenia. Zresztą, jeśli dalej twierdzisz że jestem Duskiem, przeczytaj moje wypowiedzi z tego tematu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144019
Poza tym, znajdź mi jeden mój post w którym kogokolwiek obrzucam mięsem czy też obrażałem jakoś wyjątkowo jak niektórzy to robią. To właśnie Ty w tej chwili mnie obrażasz. Ty jesteś "niedzielnym" fanem Vison, który kibicuje im, liże dupe tylko dlatego, że wygrali wojnę. Zgadzam się z Narrowem akurat w kwestii tego jednego posta (nie skomentuje pozostałych), bo widząc co tu się dzieje naprawdę lepiej by było gdyby forum furory zostało zamknięte na jakiś czas. Niektóre osoby powinny ochłonąć. Uważam się za jedną z niewielu osób (nieskromny ale co tam xD) które starają się utrzymać poziom tego Forum. (pozdro dla Hellraiser'a, swoistego Lidera w tej kwestii

).
Poza tym każdy ma prawo pisać na forum, i nie możesz tego zmienić. Chociaż zgodzę się, że są osoby które lepiej byłoby zbanować na wieczność.
Tak więc, zanim coś napiszesz ZASTANÓW się kilka razy, bo właśnie ty próbujesz za wszelka cenę napisać jakiegoś posta przeciwko komukolwiek kto nie jest fanatykiem Vision. Dziękujęza uwagę, BEZ ODBIORU