Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2007, 18:48   #24
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Sir Dark Archeon's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
Sir Dark Archeon ma numer GG 8764136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomcio3396 Pokaż post
nice filmik p
@Ci wszyscy co gadaja o mlvlu..
ja tez mam nawet wysoki mlvl w stosunku do lvla ale z tego co pamietam to na runkach nie wbije 30-40% dziennie ;S teraz od wbijania mlvl jest Exura Sio "~ ;]
i niech Sir Dark Archeon to zakapuje bo widac ze ma wysoki lvl druida a pier... gada glupoty ;s albo hmmm zal mu zadek sciska ze ma nizszy mlvl
Lol , zal to mi dupe sciska jak czytam twoj koment.
Watpie bys byl wstanie bez kosmicznego waste wbic 30% mlv, zwlaszcza z 65 na 66. No chyba ze siedzisz caly dzien i expisz na mf - 30% na tym mlvl to ok 5.500 mf. Wiec przestan bredzic.
Lol exura sio od wbijania mlvl - gratuluje inteligencji - mi na sio na POI dls kina na 3h hunta schodzi 10bp mf - zaj... duzo wbije mlvl. Mlvl zbija sie na expie, ewentualnie softy+lf ringi i robi UH i expi nabijajac soule.
Tak wiec zanim zaczniesz pier... pomysl co piszesz.
Ja praktycznie nie trenie mlv na runach to co mam wbilem na expie. Gram na pvp z sporym PA i nie da sie poprostu afkowac a gram po 3-4h dziennie wiec nawet nie mam czasu na robienie run ( wyjatki jak sa lagi na serwie uniemozliwiajace bezpieczny exp).
Dziwie sie narzekaniom ze na npvp zawsze all respy zajete, na moim serwie w godzinach szczytu siedzi zawsze 900+ graczy i mimo to nie mam problemu ze znalezieniem dogodnego expowiska - kwestia umiejetnosci znalezienia - wielu ludziom sie poprostu nie chce szukac i pierdo... glupoty narzekajac ze zawsze all zajete.