Broń została ukryta. Upewniliśmy się, że tylko odważny bohater o nieskalanej duszy może ją odnaleźć. Piekielne miejsce będzie strzeżone przez nasz Zakon.
"piekielne miejsce" moze gdzies na goromie
Kiedy mali przemaszerują salami wielkich - a moze na sali z tp na poi summonowac dwarfa i niech sobie przejdzie po niej
Kiedy lód pocałuje ogień-to ma zwiazek z lodowymi wyspami (tzn. vega senja folda svagrond) moze gdzies tam jest cos takiego ze jest loot a na nim fire field czy cos w tym stylu
Kiedy strzała nie pofrunie dwa razy - hmmmm kiedy paladyn wystrzeli 1 strzale i zginie czy cos w tym stylu
Kiedy czerwień spotka zieleń na złotym gruncie - zloty grunt darashia lub inna pustynia czerwien i zielen przecierz scaraby larvy itd. maja trucizne zamist krwi a moze na polu z ich krwia ty musisz pozwolic wlanac w siebie blood hita
Kiedy kość słoniowa pęknie w krwią splamionych rękach - zabijasz elephanta,mamuta to kosc sloniowa peka np. kosc im zlamales a ty masz krew na rekach bo z nim walczyles
Kiedy imiona zostaną wymazane i tak stracone, powrócą - hmmmmm... moze jakis potwor kiedys byl skasowali go a moze teraz powroci
Kiedy zakazane bliźnięta nie będą już istnieć - hmmmm.. necro i priestess??
albo te 2 odpowiedniki Frost Giant
Kiedy jednooki król umrze w ogniu - a moze sweaty cyclop to ich krol moze jakos zrobic zeby umarl na ogniu
Kiedy zdrajca spotka swój los - bandita trzeba zabic czy cos w tym stylu smuglera albo cos
Kiedy zimno straci swe żądło - crystal spider przecierz te jego zuwaczki przypominaja 2 zadla nie ;]
Kiedy wieża upadnie - hmmm to mi nic nie mowi jak cos wymysle to dam znac
Excalibug odrodzi się w płomieniach sprawiedliwości. - plomienie sprawiedliwosci na jakims fire field sie zrespi
takie sa moje przypuszczenia moge sie mylic (a raczej na pewno sie gdzie myle) ale probowac trzeba
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
|
|