Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2007, 20:41   #55
Filush
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: JW

Stan: Na Emeryturze
Imię: Arcy Filu
Profesja: Paladin
Gildia: GTW
Świat: Arcania
Poziom: 20
Skille: 50/34
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smokuu Pokaż post
Omfg takiej nudnej wojny to arcania chyba jeszcze nie widziala, Sb zalogowało sie kolo 17-18 bylo ich dosyc sporo i jak zwykle z tego....... grzyb, cioty sie z pzta boja wyjsc. Sb leave pz now ;/
w poprzednich dwóch wojnach przynajmniej espanole nie bali sie i walili jesli mieli target a tu zal.br.swe.pl omfg
Ty jestes na prawde ograniczony. SB zamiast kupić pacc-i złoży sie dla Ciebie na leki. Na prawde jak widze taką żałosną postać na forum co pierdoli teksty w stylu "zal.br" które to były smieszne kiedy Mannow Canavi robił Noble Armor Quest to mi sie rzygać chce. Weź się debilu ogarnij i pomyśl na jakiego kurw.a chuj.a mamy wychodzić (jak już Lamus i Val~ powiedizeli) na pewną smierć. Przez niektorych zachowanie SB jest traktowane jako zdrowy rozsądek a przez takich jak ty jako brak honoru. Na miejscu SB ty pewnie zgrywał byś kozaka co sie to niczego nie boi, wyszedł byś na ten battle i twoje dowodzenie skonczyło by sie na 2sqm od pz kiedy to Luki siedzący na Aata Arhari władował by Ci sd między oczy. Walnij sie kolego klawiaturą w ten pusty łeb, łyknij prochy i dopiero wracaj na forum i pisz coś sensownego, bo na razie to pierdolisz takie bzdury i herezje, że każdy ma na prawde dośc tego głupiego pierdole.nia.

Ostatnio edytowany przez Filush - 16-08-2007 o 20:47.
Filush jest offline   Odpowiedz z Cytatem