Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2007, 22:32   #64
Cienki-Bolek
Użytkownik Forum

Cienki-Bolek's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Lubań

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Galithar
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 119
Poziom mag.: 22
Domyślny

"Gibuś”, bo tak cię musze nazwać z racji tego ze kompletny z ciebie baran... posłuchaj to, ze jest taki a nie inny rozkład sił lamus ma w głowie i nie musicie tutaj spamowac non stop o tym ze SB ma mało memberow etc to nie jest ważne z dnia na dzień dochodzi ktoś nowy i co ważne są to nie tylko wysokie lvl ale ludzie z MOZGIEM wiem ze niektorzy pewnie nie wiedza co to jest ale coz.... jeśli tylko do SB nie dostanie się żaden szpieg to wojna będzie bardzo ciekawa jak ludzie pokupują pacce a z tego co wiem maja wkrótce taki zamiar a wiec nie dziel skory na żywym niedźwiedziu i daj spokój z gadkami typu " SB przegra i każdy to wie" bo to żałosne btw Lamus~ za to co napisałeś o kumplach honorze etc wielki szacun nigdy się nie znaliśmy ale po tym co napisałeś zobaczyłem ze jednak jest jeszcze na arcani kilku ziomków dla których przyjaźń jest ważniejsza od możliwości wbijania lvl etc choć to jeszcze nie jest przesadzone, może jeszcze to i wy im będziecie paymenty wciskać czego wam w chuj życzę

net sie sciol srry za double posta

Ostatnio edytowany przez Cienki-Bolek - 16-08-2007 o 22:36.
Cienki-Bolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem