Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2007, 22:38   #115
Okreiks
Guest

Domyślny Pare info

Jestem nowy na forum mam Rookstayer'a 10lvl na Pandorii. To tyle o mnie.

Na http://www.tibia.fora.pl znalazłem parę info dotyczących zagadek na Rookgardzie. Zacznijmy od tego:
"Cytat:
Some say that Urbat Afgars, Kendram Benson and Polgan Bonechrusher were great heros. The legend also tells that it was Kendram who killed the dragon (...).

Jak widzimy w tekście napisane jest ,że nagrobki należą do 3 wojowników
i w grobie tego najleprzego który zabił smoka ,znajduje się wejście.
W "Katana room quest" znajdujemy 2 ciała Urbat Afgars i Kendram Benson. W nich mamy naszego loota po którego tu przybyliśmy.
Przeczytałam pewien temat który wiele powiedział:

Nasi bohaterowie zeszli do ghula aby go zabić. Niestety okazało się ,że goul był zbyt silny. 2 z naszych wojaków próbowało bić się z potworem gdy jeden murował. 2 z nich zgineło w pokoju z ghulem ,zaś jeden o resztkach sił próbował uciec ,ale upadł i już niewstał.

W Katana room znajdujemy ciała naszych bohaterów ,ale jednego brakuje. Z tego można wywnioskować ,że to JEDEN Z NICH JEST GHOULEM. "

To znalazłem o ghoulu obok pokoju z kataną.

Następne:
"Następnym tematem jest dzwignia u Toma i Dwarf Tree obok jego sklepu.
Dzwignia zapewne otwiera kraty w pokoju obok. Niemożliwe jest przecież ,aby jak twierdzą inni otwierała drzwi do MM. Tom przecież niemógł przekopać całego rookardu...
Skoro dzwignia otwiera pokój obok ,to jak otworzyć ten z dzwignią?

Najleprzym wyjaścieniem na dwarf tree to zwyczajna pomyłka cipa
który niechcący zapomniał ,że na rooku niema dwarfów... "

No i to, niemożliwe, alecz ciekawe:
"Co do mino maga legenda glosi że gdzies w losowym miejscu pojawia sie co jakis czas dziura(oczywiscie nie widoczna) i otworzyc mozna ja przez kopanie kilofem. Kiedys na jakiejsc stronie czytalem ze grupa 20osob znalazla ta dziure .Lecz gdy w nia weszli nie bylo wejscia.Wiadomo musieli isc przed siebie.I wiadomo tez ze wszyscy padli.Z niepotwierdzonych informacji szli oni 25minut i przez ten czas natrafiali na roty i minosy.Po godzinie wedrowania 5 z ocalałych ujżało mino maga oraz wyjscie do gory.Wiadomo padli.Lecz kilka dni pozniej po ich wędrówce jeden z tych 5 którzy pżeżyli porównał mapy i okazało sie ze owe wyjscie bylo do Komnaty z Mino Magiem znajdującej sie na qescie z carlin sworem.Ścieżka w podziemiach była tak kręta że chyba przechodzili cale podziemia xD "

Może to OFFTOP, ale według mnie warte przeczytania

SRY za długość posta i błędy w cytatach, ale to są cytaty i nie chciałem ich zmieniać :!:

Proszę nie zjechać mnie za bardzo.

PZDR
Okreiks
  Odpowiedz z Cytatem