Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2007, 22:42   #25
Agrael
Użytkownik Forum

Agrael's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Barwice

Imię: ;p
Gildia: ;p
Świat: ;p
Poziom: ;p
Skille: ;p
Poziom mag.: ;p
Oczko

@Kejmilo - Mit powstał wcześniej, ale POI mogło być już planowane dosyć dawno temu, a przecież CIPsoft nie może non-stop tworzyć mapki. Jestem pewny, że już teraz mają planu co do następnych Updatów.
@Arcymag - Tworzenie wszystkiego stopniowo, też tak uważam.
@Lasooch - Lepiej nie być tak wszystkiego pewny. Twoje POOOOOF!111 może się zdarzyć za nie wiadomo ile lat. tibia będzie żyć długo, a tak mamy chociaż nad czym pokombinować. MYŚLENIE NIE BOLI!

Myślałem, myślałem szukałem i na coś wpadłem:
Cytuj:
Broń została ukryta. Upewniliśmy się, że tylko odważny bohater o nieskalanej duszy może ją odnaleźć. Piekielne miejsce będzie strzeżone przez nasz Zakon. Jeśli zajdzie taka potrzeba, będziemy je strzec w nieskończoność. Żadna magia nie będzie w stanie odkryć nasze sekrety.
Użyliśmy najpotężniejszych zaklęć i najsprytniejszych sztuczek jakie nasze umysły mogły stworzyć. Nie będzie możliwości by oszukać nasze straże, albo rzucić na nie urok. Jestem pewny, dołączając do tego nasze zagadki i pułapki, że nasze siły będą w stanie walczyć przeciw każdemu złu które rzuci nam wyzwanie. Nawet przeciw samej Bezlitosnej Siódemce, jeśli będzie trzeba.
A teraz pewne informacje dot. Dark Monka:
Cytuj:
Istnieją mnisi, którzy utracili wiarę lub zostali przeciągnięci na ciemną stronę, ale to Mroczni Mnisi sformowali swój własny zakon, którego zadania skrywa cień tajemnicy. Niewiele wiadomo o ich działaniach ani o tym, skąd się w ogóle wzięli. Oficjalne bractwa zakonne zaprzeczają temu, iż wiedzą cokolwiek o tym zakonie. Powszechnie twierdzi się, że Mroczni Mnisi służą jakimś złym mocom, ponieważ mają wrogi stosunek do większości ludzi. Ich sposób atakowania wskazuje na trenowanie sztuk walki. Używają także kilku zaklęć, z których niektóre, zwłaszcza wysysanie sił witalnych, świadczy o mrocznym obliczu tego bractwa.
Czy są jeszcze jakieś zakony w grze? Jeśli tak proszę o podanie nazwy (o ile sie da)...