Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2007, 23:51   #26
King Mati
Użytkownik Forum

King Mati's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etan Marth Pokaż post
Mogles tylko zaznaczyc ze to poradnik do "Zarabiania w Mintwallin na non-pvp", bo n.p. na moim lvl'u majac 1.1k capa, nie wyobrazam sobie brania n.p. 11 chain armorów i wysylania ich (11 chain armor=880gp). Bylo by to strasznie mozolne zajecie i marnowanie parcela. Nigdy nie gralem na non-pvp wiec moze masz racje. Jednak na normalnym swiecie pvp juz lepiej robic lootbagi i wysylac majac n.p. 5k oz. Bylo by bardziej ekonomicznie i chyba latwiej pozniej byloby to sprzedac ;p
jak sobie nie wyobrażasz to przeczytaj dokładnie (jeśli wo gole go przeczytałeś) poradnik bo ja nie widzę żeby zbierał chain armory...
co do parcela od kiedy 15 gp to "marnowanie"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tao16 Pokaż post
Poradnik ogolnie dobry, lecz rozwalilo mnie 1 zdanko\ twierdzenie o tym ze na 70 lvl brac do bp loota. Chyba kazdy loot sie "cisnie" po ziemi a po to sa parcele podpisane ze jak ktos zacznie krasc to zmyka sie w kierunku MailBoxa i siup do innego miasta.
Ja też robie do full capa i wysyłam ja sobie nie wyobrażam robić loota przez 5 h żeby ktoś mi go potem ukradł wole stracić te 200 gp na parcele niż potem 30 k z loota...

Skoro tak źle oceniacie ten poradnik do dlaczego nie zrobicie lepszego ?

Nie zaznaczaj tego tekstu !!

Ostatnio edytowany przez King Mati - 17-08-2007 o 00:00.
King Mati jest offline   Odpowiedz z Cytatem