Kiedy mali przemaszerują salami wielkich - według mnie ci "mali" to możemy być my gracze a ci wielcy "GoD'sy" a sala hmmm... może jest jakaś ukryta sala wkońcu jakiś GM w wywiadzie powiedział, że Tibijczycy odkryli dopiero 80% całej mapy
Kiedy lód pocałuje ogień-ma jednej z lodowych wysp chyba folda jest tam podziemie z lawą może ma ona wypłynąć jakoś na powierzchnie(jak nie wiem)
Kiedy strzała nie pofrunie dwa razy - może chodzi o to, że jakiś mobek który strzela z arrows(hunter, hero, być może warlock) musi zginac gdy wystrzeli tylko jedna strzale.
Kiedy czerwień spotka zieleń na złotym gruncie - tutaj jest wiele teorii według mnie najbardziej trafna jest ta o pustyni ale co z tym czerwonym i zielony to już trudno trfić bo tego duuuuużo
Kiedy kość słoniowa pęknie w krwią splamionych rękach - rozwalić kość słoniową w rękach lub może pozwolić walnąć w siebie blood hita gdy mamy ją "na sobie" czyli w ręcę??
Kiedy imiona zostaną wymazane i tak stracone, powrócą - tutaj nie wiem ...:/
Kiedy zakazane bliźnięta nie będą już istnieć -według mnie tu trzeba poszukać w legendach tibii gdyż może ma to związek z npc ?
Kiedy jednooki król umrze w ogniu - sweaty cyclop może coś wiedzieć?? tylko cyklopy lub gazery mają jedno oko więc napewno o nich tutaj chodzi.
Kiedy zdrajca spotka swój los - może hero albo black knight?? wkońcu to oni są ludźmi a pisze, że Hero to bohaterowie którzy oddalili sie od króla tibianusa??(nie wiem czy dobrze)
Kiedy zimno straci swe żądło - ma to zwązek według mnie z lodowymi wyspanie ale nie z tą nową gdyż raczej ten quest(jeżeli wogule istnieje) jest od dawna...
Kiedy wieża upadnie - wieża niedaleko ab??może amazon set ma coś z tym wspólnego??
Excalibug odrodzi się w płomieniach sprawiedliwości. -no nie tutaj mi pasuje obaz SoF na rooku "odrodzi się w płomienach"-szukać miejsc otoczonych fire fieldami??
To na tyle by było może wniose coś nowego
|