Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 00:25   #28
Withord
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna

Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
Withord ma numer GG 10110001100
Domyślny

Witam wszystkich. Zainteresowała mnie ta sprawa z Excalibugiem, dlatego postanowiłem zająć się tym. W tym celu rozpocząłem mą wędrówkę po Tibijskim świecie. Na szczycie pewnej góry spotkałem mędrca, który wie co nie co o tej sprawie. Przedstawiłem mu również wasze przemyślenia. A o to co mi powiedział:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mędrzec ze szczytu góry
Za prawdę powiadam ci chłopcze, ci z forum za przeproszeniem głupoty pierdolą. Widać, że takie łamigłówki nie są ich mocną stroną. To wszystko to metafory, a właściwie to nawet oksymorony. Nie gap się tak na mnie, zajrzyj do słownika jak nie wiesz, idioto! Chodzi o to, że niektóre z tych rzeczy w wersach do siebie nie pasują, rozumiesz? Są... tak jakby niemożliwe, żeby się stały. Na przykład jak piorun, który robi wielkie bum jak pierdolnie miałby uciszyć... cisze, która, no, jest już cicha, nie? Miecza nikt nie dostanie. Zakon Rycerzy Koszmaru dobrze go ukrył pod swoją wieżą. Właściwie to nikt nawet nie jest pewien gdzie on się znajduje. Chociaż... legenda mówi, że miecz pojawi się w płomieniach sprawiedliwości, gdy na Tibii zapanuje kompletny chaos, gdy demony zaczną kroczyć po tej ziemi i gdy wypełni się przepowiednia! Wiesz, to z tym piorunem, tymi małymi maszerującymi przez komnaty wielkich i tak dalej. Dobra, zmęczyło mnie to gadanie. Masz porzyczyć dyche?
To wszystko co ten mędrzec mi powiedział, no... poza przekleństwami kiedy nie dałem mu złota. Mam nadzieje, że to rzuci nieco światła na wasze przemyślenia.
Withord jest offline