@CI WSZYSCY CO GRAJA KNIGHTAMI/PALKAMI I TAK MOWIA ROZOWO O SORCACH DRUIDACH, PROSZE O TO "DOWODY" TEJ ROZOWOSCI.
http://img401.imageshack.us/my.php?i...gstatsyws4.jpg
Co tu widac? Wytlumacze:
Kod:
1 Mateusz Dragon Wielki (*) History Harmonia Druid 325 +14,141,141 20 May 2007
Widac tutaj jak MDW wbil
PRZED UPDATEM 14kk + expa
Kod:
2 Ancienciq (*) History Guardia Knight 221 +12,182,653 15 Aug 2007
Tutaj natomiast i na danych nizej widac jak to knighci expia po update
Kod:
3 Thansis (*) History Guardia Knight 170 +11,218,224 15 Aug 2007
I teraz prosimy:
Kod:
20 Dharel (*) History Candia Druid 198 +7,026,948 25 Jul 2007
Jedyna postac magiczna ktora wbila tyle expa po UPDAcie i znalazla sie w statsach na erig net, wszystkie inne postacie to nic innego jak knighci/palladyni
Wiec teraz moze ktos powie: gdzie ten róż w okol sorcow/druidow? Bo ja widze ze: ma malo hp, male hity, duzo kasy musi zuzyc na expienie.
Knight: duzo hp, wielkie hity, malo kasy na expienie
Pall: hp srednio, wielkie hity, nie potrzebuje praktycznie kasy na expienie.
A z czego to wnioskuje? Ostatnio moj kumpel 89 palek [CHAR]Tytan Utharu[/CHAR] byl z blokerem na warlokach: zuzyl on: 300 royal spearow, wbil 3 lvle, natomiast knight wbil 2 lvle(130 ek), zuzyl 1 bp uhow i 40 bp manasow.
I co to? 40 bp manasow? Tyle to ja zuzywam na hydrach moim 109 masterem zeby wbic 1/2 lvl, a on tam blokujac. Aha jeszcze jedno, zworcilo im sie na + 150k kasy, a jest to celesta gdzie ceny sa bardzo niskie.
I co tutaj jest ten "róż" ktory oplata sorcow/druidow? Raczej bym napisal o czerni, dlatego bo jest to "JOKE" zeby sorcowie/druidzi mieli takie hity, taki waste, a knighci/palkowie waste? Chyba nie, wielki profit.
Tak jak moj kumpel powiedzial czemu nie mozna bylo zostawic sorcom/druidom
ich hitow, i dodac knightom? Dlatego bo spoleczenstwo skladalo sie(mam dowody)z wiekszej ilosci knightow/palkow(aktywnie grajacych)wiec ta wieksza spolecznosc musiala byc zadowolona. CIPSOFT IDZCIE NA STRONKE ZAL.BR(jak taka znajdziecie)