Myślałem że coś ciekawszego ale w sumie.. co nowego można napisać o mint? Stare expowisko na wszystkich stronach polecane jako "kasodajne", a jest wiele lepszych i dla pacc i dla facc ale nieważne (szukajcie a znajdziecie

).
Po 1.
Jeśli expiłeś przez dwa miechy minimum 30k dziennie to daje 30k golda*60dni = 1,8mln gp ... dosyć drogi masz świat że 2 miesiące ci zajęło zarobienie na te eq ^^.
Po 2.
Przydałaby się droga jaką robisz w mintwalin, bo mnie to zawsze zastanawia, jak inni tam expią? Wchodzisz do tego pokoiku nad królem? Chodzisz na dragi?
Po 3.
Skoro piszesz poradnik dla ~70+ levela czyli dla teoretycznie doświadczonych graczy to nie pisze "często natrafia się na hordy Minotaurów Archerów", często? chyba co okrążenie a ta horda sie składa z 3-4 mino archerów gdzie każdego masz na hita xD. Chyba że ktoś ma zamiar tam botować to ta informacja się mu przyda ;].
Po 4.
Niezła metoda na segregacje lotbagu.. Nie wpadłem jeszcze na coś takiego zawsze sie trudzę w dp. Chyba jedyna cenna rzecz z tego poradnika jak dla mnie ^^. Za to masz u mnie wielki plus ^^.
Po 5.
Wand of Cosmic Energy chodzi u djinna po 2k a u ludzi więcej.. Chyba że ktoś nie ma dostępu do djinów.
Po 6.
Warto też dodać uwagę że jak ktoś wchodzi już w dużą gromadę to dobrze uciec miedzy jakieś łóżka czy przejście szerokości 1sqm . bije nas wtedy 1 potwór tylko czyli nie potrzeba sie "uchać".
Po 7.
Te chain army/swordy/mace/fishing rody przy sprzedaży nie są aż tak bardzo uciążliwe przy sprzedaży że nie opłaca sie ich zbierać..
Ogólnie to jest to bardziej poradnik jak wynieść lotbag na non-pvp niż jak zarabiać w mint. Napisałeś tylko parę własnych zdań (pomysłów na expienie?)reszta sie powiela z tymi co już kiedyś były na forum porozrzucane po rożnych tematach.