Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 14:26   #3
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Znowu jakis zakompleksiony czlowiek nie ma co robic z czasem wolnym i sie przypieprza do boterów -.-
Cytuj:
- gdy używasz owego programu zaczynasz grać nieczysto w stosunku do innych graczy, nieużywających np. Bot`ów,
No i co z tego? Zamkna mnie w wiezieniu za to ze uzywam bota w tibii? -.-
Cytuj:
- używanie w grze innych programów poza oficjalnymi jest zabronione i nie dość, że łamie zasady gry to też prawo,
Jeden z moich znajomych jest prawnikiem i on twierdzi ze w polskim prawie nie jest napisane nic co by zabranialo uzywania nielegalnego oprogramowania w grach komputerowych.
Cytuj:
1 – Zarobku (pełne opcje są po uzyskaniu płatnego kodu),
Autorom Tibii bot ng cos nie wychodzi bo za darmo mozna ja scrackowac.
Cytuj:
2 - Hacku (gdzieś w plikach został ukryty program, który prześle nr account i hasło do autora i w ten sposób, na własne życzeni,e stracić możemy cały nasz tibijski dobytek),
Zeby temu zapobiec sprawdzamy programy WinHexem.
Cytuj:
A w następstwie przybywa osób, które w ten oto sposób zostały shackowane, i nie raz kończyły po tego typu swą przygodę z Tibią z tego własnie powodu.
Takie osoby nie maja prawa nazywac sie boterami. Sa to pseudo-boterzy.
Cytuj:
Bo jak inaczej można określić stworzenie postaci tylko po to, by w ciągu 5 - 10 dni za pomocą wspomagaczy zdobyć 30 poziom na Rook`u lub 50 na Mainie ?
Prawdziwi boterzy tworza swoje postacie na botach nie po to zeby sie pochwalic przed kumplami ale zeby potem majac wysoki poziom czerpac wieksza przyjemnosc z gry. Nie gadaj o pseudo-boterach.
Cytuj:
Ps. Dziekuje Slythia za pomoc <rose> - w poprawkach.
Slythia zawsze wydawala mi sie taka mroczna, a tutaj prosze, wystepuje po jasnej stronie mocy. Rotfl.
Cytuj:
po coś to napisał? Myślisz, że kolejny temat o bottingu coś zmieni? Botowałem - botuję i będę botować. Jeśli ktoś zapłacił za BlackD/NG to napewno nie ma zamiaru przestać botować. Większość botterów nie afkuje (~90%) więc ich zbanowanie jest niemożliwe. Pozdro kolejny antybotterze ;*
Ja nie zaplacilem za NG a scrackowalem i mam za darmo.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 17-08-2007 o 14:35.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem