Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 14:47   #5
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe Pokaż post
Botuja, bo ich mama nie kocha, to musza sie wyzyc wkurzajac ludzi ;<, a pozniej cynia na forum, ze botuja i ich jeszcze nie zbanowali, bo nie maja kumpli ;<
Imo taka jest prawda , oczywiscie botterzy sie do tego nie przyznaja... Zaraz pewnie beda mi tu zaprzeczac ;p
ONI ? ZAPRZECZAC ? Nie no nie oszukujmy sie ... Ale nie chodzi to o wzajemne prowokowanie a jedynie o rozmowe na poziomie, i jedni i drudzy moga wyrazic tutaj swe opinie - za i przeciw. Wiesz wkoncu my nie ukrywamy jaki mamy lev itp itd, a dwaj przedmowcy ... hehe na jaki lev obstawiamy ??

Down x1
Piterownik
No to po co tak kupujesz pacc ?? Trza w RL uzbierac, do pracy isc, nie kupowac slodyczy ... No i jak na Botowanie to twoj lev wybija ... Az milo ... to ja bez botowania na rooku mam 40 lev a sa i o wiele lepsi odemnie . Jesli juz tak mowisz o botowaniu, to uzywajac botow tez trzeba myslec. Bo po co mi bot co daje mi tyle ile sam bez problemu osiagne ?

Dwon x2
piotrek26111
A mi sie wydawalo ze wy botujecie bo grac nie umiecie ... No szok wbic ten 30 lev przy obecnej Tibii, szok jakich malo naprawde ...
Ale wypociles sie z odpaciem ataku ... braVo ... ale co mnie interesuja twe stosunku z rodzicami czy rowiesnikami ?? Spoko jestes jaki jestes i juz.
"Trudniej jest scrackowac i skonfigurowac bota tak zeby sam expil niz expic recznie. Wiec nie wiem kto tu czegos nie umie? Predzej ci co recznie graja. Bo skoro ktos umie botowac to tym bardziej recznie sie nauczy expic. (jesli juz tego nie zrobil)"
3 minuty robiac wedle instrukcji, trase exp mozna sciagnac. Duzo czytalem jak i testowalem wiec wiem co mowie. No chyba ze laik wtedy to i po kilku dniach nie zrobi No i wiesz na Bocie raczej ciezko ustawic by poszedl expic sam na Demonach - co nie jest niemozliwe, a patrzac jak mi lev wzrasta po to by na 100 lev nigdy wczesniej nie widziec np Demona bo sie expilo na OFC to tez inna bajka NIE ??

To napisał Scobel z Altaron Team.

Ostatnio edytowany przez Scobel - 17-08-2007 o 15:08.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem