Cytuj:
Botuja, bo ich mama nie kocha, to musza sie wyzyc wkurzajac ludzi ;<, a pozniej cynia na forum, ze botuja i ich jeszcze nie zbanowali, bo nie maja kumpli ;<
Imo taka jest prawda , oczywiscie botterzy sie do tego nie przyznaja... Zaraz pewnie beda mi tu zaprzeczac ;p
|
Ja nie bede niczego zaprzeczac tylko zadam pytanie: masz na mysli pseudo-boterow czy prawdziwych boterow?
Ja jako prawdziwy boter powiem ci ze z rodzicami mam bardzo dobre stosunki (najlepsze sposrod wszystkich moich kumpli), kumpli tez mam bardzo duzo (jestem zaprzyjazniony praktycznie z kazdym w klasie). Z natury jestem czlowiekiem niezwykle spokojnym i opanowanym (az do przesady), denerwuje sie mniej wiecej raz na pol roku a jak juz sie zdarzy to mam w domu worek treningowy oraz rękawice bokserskie ktore mi podarowal kumpel z okazji przyjecia urodzinowego wiec raczej to z nich bym skorzystal.
Dlaczego botuje, pewnie zapytasz? Bo na 1 lvlu mniej przyjemnie sie gra niz na 30. A mi sie expić po prostu nie chce. Finito.
Cytuj:
A mi sie wydawalo ze wy botujecie bo grac nie umiecie ... No szok wbic ten 30 lev przy obecnej Tibii, szok jakich malo naprawde ...
|
Trudniej jest scrackowac i skonfigurowac bota tak zeby sam expil niz expic recznie. Wiec nie wiem kto tu czegos nie umie? Predzej ci co recznie graja. Bo skoro ktos umie botowac to tym bardziej recznie sie nauczy expic. (jesli juz tego nie zrobil)
A napisalem o 30 lvlu na rooku bo tak pisało w artykule:
Cytuj:
za pomocą wspomagaczy zdobyć 30 poziom na Rook
|
Cytuj:
3 minuty robiac wedle instrukcji, trase exp mozna sciagnac. Duzo czytalem jak i testowalem wiec wiem co mowie. No chyba ze laik wtedy to i po kilku dniach nie zrobi No i wiesz na Bocie raczej ciezko ustawic by poszedl expic sam na Demonach - co nie jest niemozliwe, a patrzac jak mi lev wzrasta po to by na 100 lev nigdy wczesniej nie widziec np Demona bo sie expilo na OFC to tez inna bajka NIE ??
|
Trasy exp ktore sa w necie do sciagniecia sa do dupy i nie pozwalaja wbijac wiecej niz 5k/h. Wiec chyba jednak nie wiesz co mowisz. I jak najbardziej mozna ustawic zeby sam expil na demonie tylko trzeba umieć. Dobry bot moze robic prawie wszystko to co czlowiek.