Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 15:01   #58
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Oblivion nie jest grą idealną ale do diabła, nie ma aktualnie lepszego (moje zdanie) RPGa!
Nie ma ? Fallout 1 i 2, Baldurs Gate 1 i 2, Planescape Torment, KotOR 1 i 2, Gothic I z miażdżącym klimatem (polecam Making of Gothic 3, tam się dowiecie dlaczego Gothic ma taki a nie inny klimat ). Jak widzisz jest masa innych cRPG które nie były reklamowane wszem i obec jako "nowa super generacja gier cRPG !!" a pomimo tego Oblivion może im buty czyścić. Też moje zdanie, choć pewnie wielu je podzieli.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
btw, w Obka nie kram po to, by wywalać książki z regałów! Gram dla klimatu, zwiedzania katakumb z mieczem, tarczą, bez pochodni i modleniem się, by mi żaden syf nie wyskoczył zza rogu... po to są RPGi, a nie po to, by rzucać książkami na prawo i lewo... -.-"
Może i nie, ale coś takiego jest strasznie denerwujące. Oblivion ma masę takich małych niedoróbek który potrafią skutecznie odrzucić uważniejszego gracza. Np. dlaczego w trybie FPP nie widać nóg postaci ? Przecież to główna kamera do całej serii TES, a "cielesność" bohatera była już nawet w DM.