Temat: Serwer Askara SS
Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 15:12   #3378
Capoeiristas
Użytkownik Forum

Capoeiristas's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Azuma Ninja!
Świat: Askara
Wyślij wiadomość przez ICQ do Capoeiristas Capoeiristas ma numer GG 5452837
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konkretny Pokaż post
Drogi Panie Capoeiristas(czyt. ty yeebany 40 centymetrowy murzyński członie) jeśli cię nie obchodzi to co napisałem to nie zwracaj na to uwagi, może dla Ciebie to jest zbędna informacja a dla innych cenne info.
hmm,jak miło,szanuj ludzi na forum,jest coś takiego jak netykieta. pozatym rasizm to też niezbyt dobra rzecz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asslicker Pokaż post
Wiecie co wam powiem , nie gram tydzien i w huju mam ta gre na ten moment , niczego mi nie brakuje procz kumpli i mozliwosci zinsultowania Kyth Hela. Ta gra jest pusta w huj , sprobowalem zwrocic uwage i doszedlem do wniosku ze expiac w ogole nie mysle o bozym swiecie , o niczym nie mysle , siedze garbiac sie , zapatrzony jak jakis maly Skurwysynek Jasson myslacy ze jest kims na serwie cale zycie bedzie tam robil za ciote , bo taki Zunri sapnie slowem i mam pozamiatane i jest taka osoba Master Szoszo o ktorym nie wiem co myslec , gadajac z nim na priv i na vt wydawal sie wporzadku ale za to ze mnie hunci (wraz z reszta poke~) i zabicie kiedys Changuzzy z checia wy*****l bym mu wszystkie ice rapiery askary w odbyt.
A wiec gl all i mam nadzieje ze wkrotce wroce!

Hail Jasson!
brawo,jak mi się skończy pacc,to może skończe z tymi pierniczonymi pikselkami jedynym plusem w tej grze są fajni ludzie,którzy w nią grają. z wyjątkami, bo z wyjątkami ale....

@shokei a.k.a. ninja
22:41 Talimex [80]: ale why mowia "gz" jak wbija lvl
22:41 Talimex [80]: a nie jak spada
22:41 Talimex [80]: ?
22:43 Anubis el'Cor [51]: dobra sry all zróbmy dubla tali padniesz
za 2 min a my ci powiemy gz
Capoeiristas jest offline   Odpowiedz z Cytatem