Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 15:24   #9
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111 Pokaż post
Trudniej jest scrackowac i skonfigurowac bota tak zeby sam expil niz expic recznie. Wiec nie wiem kto tu czegos nie umie? Predzej ci co recznie graja. Bo skoro ktos umie botowac to tym bardziej recznie sie nauczy expic. (jesli juz tego nie zrobil)
Aha. Czyli bandyci, którzy obrabiają sklepy/banki i Bóg wie co jeszcze tak naprawdę ciężej pracują na pieniądze niż ludzie, którzy zarabiają uczciwie, bo w końcu obmyślić plan trzeba, załatwić jakiś transport, wykonać masę prób, zapoznać sie z grafikiem dyżurów ochrony itd, prawda?

Cytuj:
Ja jako prawdziwy boter
Ow, widzę, że społeczność leniwych dupków-boterów zdążyła już sobie ułożyć hierarchię, impresif. Boter guru miszcz najwyższa prawda, prawdziwy boter, boter, pseudo boter, boter łababi?

Cytuj:
Dlaczego botuje, pewnie zapytasz? Bo na 1 lvlu mniej przyjemnie sie gra niz na 30. A mi sie expić po prostu nie chce. Finito.
Czasami boję się, że gdyby w tej grze nie było cyfr, życie niektórych ludzi ległoby w gruzach bezpowrotnie. Wzrost samobójstw między "graczami" Tibii o 40% gwarantowany. Nikt nie pyta, dlaczego botujesz, bo każdy dobrze wie ;^)

Cytuj:
oczywiscie botterzy sie do tego nie przyznaja...
Czego Ty oczekujesz od ludzi tego typu? ;^)

- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem