Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 16:31   #15
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik Pokaż post
Posłuchaj bo najwyraźniej nigdy nie botowałeś. Ja czerpię przyjemność z botowania i tego nie ukrywam.
Bo, widzisz, niektórzy są dumni z tego, że botują, inni z tego, że nie. Czerpiesz sobie przyjemność z czego Ci się podoba, nie zabronię Ci tego, poprostu mam swój pogląd na temat botów i jego użytkowników i w taki czy inny sposób go tutaj wyrażam.

Cytuj:
Nie moja wina, że ty przez to nie możesz expić, bo wkońcu tibia to egoistyczna gra.
Akurat wali mnie, czy ktoś w czasie, gdy ja stoję w guild housie i gram z kumplami w kości, właśnie przegania mnie z levelem, skillami i Bóg wie czym jeszcze, bo odkąd tylko zacząłem grać w Tibię, zawsze częściej patrzę na VIP list, nie na skills window, co samo w sobie już o czymś świadczy i jestem dumny z tego, że sam potrafię rozwijać moją postać, sam zdobywam nią doświadczenie (nie wiem, czy wiecie, ale oprócz tego doświadczenia opisanego cyferkami jest jeszcze inne), a na końcu szczerze mogę przyznać, że postać, której jestem właścicielem jest w całości moją robotą, a nie 80% ja, 20% bot, czy w jakich tam skalach gracie na zmianę z programem. Nie chce Ci się tracić czasu na expienie, mówisz? To nie graj wcale, nie marnuj życia przed głupią gierką, masz tyle innych zajęć, których możesz się czepić.

Cytuj:
Poza tym póki nie afkuje nie łamię zasad Tibi. Bo wkońcu jak mi udowodnisz że to bot lata a nie ja sam skoro odpisuje i robie inne rzeczy świadczące o tym, że siedzę przy kompie?
Hahaha, nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale wg. Ciebie łamanie zasad Tibii ma miejsce jedynie, gdy ktoś Ci to udowodni? Tu właśnie tkwi subtelna różnica między uczciwymi graczami, a boterami - brak świadomości własnych czynów, maleńkie sumienie i jeszcze mniejsze ego. Okradłem dziś kiosk, ale nie jestem złodziejem, bo nikt mnie nie złapał.

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 17-08-2007 o 16:35.
- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem