Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik
Posłuchaj bo najwyraźniej nigdy nie botowałeś. Ja czerpię przyjemność z botowania i tego nie ukrywam.
|
Bo, widzisz, niektórzy są dumni z tego, że botują, inni z tego, że nie. Czerpiesz sobie przyjemność z czego Ci się podoba, nie zabronię Ci tego, poprostu mam swój pogląd na temat botów i jego użytkowników i w taki czy inny sposób go tutaj wyrażam.
Cytuj:
Nie moja wina, że ty przez to nie możesz expić, bo wkońcu tibia to egoistyczna gra.
|
Akurat wali mnie, czy ktoś w czasie, gdy ja stoję w guild housie i gram z kumplami w kości, właśnie przegania mnie z levelem, skillami i Bóg wie czym jeszcze, bo odkąd tylko zacząłem grać w Tibię, zawsze częściej patrzę na VIP list, nie na skills window, co samo w sobie już o czymś świadczy i jestem dumny z tego, że
sam potrafię rozwijać moją postać,
sam zdobywam nią doświadczenie (nie wiem, czy wiecie, ale oprócz tego doświadczenia opisanego cyferkami jest jeszcze inne), a na końcu szczerze mogę przyznać, że postać, której jestem właścicielem jest w całości
moją robotą, a nie 80% ja, 20% bot, czy w jakich tam skalach gracie na zmianę z programem. Nie chce Ci się tracić czasu na expienie, mówisz? To nie graj wcale, nie marnuj życia przed głupią gierką, masz tyle innych zajęć, których możesz się czepić.
Cytuj:
Poza tym póki nie afkuje nie łamię zasad Tibi. Bo wkońcu jak mi udowodnisz że to bot lata a nie ja sam skoro odpisuje i robie inne rzeczy świadczące o tym, że siedzę przy kompie?
|
Hahaha, nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale wg. Ciebie łamanie zasad Tibii ma miejsce jedynie, gdy ktoś Ci to udowodni? Tu właśnie tkwi subtelna różnica między uczciwymi graczami, a boterami - brak świadomości własnych czynów, maleńkie sumienie i jeszcze mniejsze ego. Okradłem dziś kiosk, ale nie jestem złodziejem, bo nikt mnie nie złapał.