Cytuj:
|
No a nawet ustawiajac wlasna trase, tracisz na to dzien dwa zeby bylo dokladne a potem nic juz nie zmieniasz przez dlugi okres. A Botowanie na Demonach jest nie oplacalne nie realne chodz jest teoretycznie mozliwe
|
Sam jestes nierealny -.- Znam ludzi ktorzy tam botuja a poza tym skoro mowisz ze ustawienie trasy to tylko 1-2 dni to ile w takim razie zajmuje nauka recznego expa na demonie? Gora godzine a potem robisz to juz odruchowo i ile expa wbijesz zalezy tylko od czasu gry -.-
Cytuj:
|
Aha. Czyli bandyci, którzy obrabiają sklepy/banki i Bóg wie co jeszcze tak naprawdę ciężej pracują na pieniądze niż ludzie, którzy zarabiają uczciwie, bo w końcu obmyślić plan trzeba, załatwić jakiś transport, wykonać masę prób, zapoznać sie z grafikiem dyżurów ochrony itd, prawda?
|
W moim odczuciu oni pracuja lzej fizycznie a mocniej intelektualnie. Tak samo w tibii boter pracuje lzej fizycznie (eee tam, praktycznie to fizycznie wcale nie pracuje bo nie musi miliard razy trafiac z visa) ale za to mocniej intelektualnie nad konfiguracja bota. A zwykly gracz umyslowo w ogole sie nie musi wysilac tylko klepie te dragi z visa odruchowo jak referent w urzedzie. Od razu zaprzeczam jakobym kiedykolwiek zamierzal lamac prawo w realu.
Cytuj:
|
Ow, widzę, że społeczność leniwych dupków-boterów zdążyła już sobie ułożyć hierarchię, impresif. Boter guru miszcz najwyższa prawda, prawdziwy boter, boter, pseudo boter, boter łababi?
|
Wypraszam sobie stosowanie na mnie okreslenia dupek tylko dlatego ze uzywam bota. Ja jestem leniwym graczem i przy tym normalnym czlowiekiem. Tak, stosuje hierarchie gdyz narezy odroznic pseudo-boterow tj. dzieci 12 lat ktorzy korzystaja tylko z g*wna takiego jak TBI tylko do robienia run itp bo nic w takim dupnym bocie wiecej nie zrobisz (bo nie wiedza jak scrackowac tibiabot ng albo boja sie hacka w tibiaauto i nie maja winhexa zeby sprawdzic pliki) oraz prawdziwych boterów ktorzy mają boty conajmniej tibiaauto i umieja sie nimi skutecznie poslugiwac.
Cytuj:
|
Czasami boję się, że gdyby w tej grze nie było cyfr, życie niektórych ludzi ległoby w gruzach bezpowrotnie. Wzrost samobójstw między "graczami" Tibii o 40% gwarantowany. Nikt nie pyta, dlaczego botujesz, bo każdy dobrze wie ;^)
|
Juz raz mowilem ze botuje po to zeby mi sie przyjemniej gralo. A zeby sie przyjemniej gralo to musze miec wysoki lvl i duzo kasy. Chyba ze ty jestes w stanie pozwiedzac demone na 10 lvlu lub majac 1k w depo to wtedy respekt.
Cytuj:
|
Jak by tak bylo w RL swiecie z niektorymi sprawami to by bylo kiepsko nie sadzisz. A co za mlodu sie nauczysz to potem w doroslym zyciu soba prezentujesz
|
Ty nie potrafisz odroznic tibii od rl life? Bo ja potrafie i kieruje sie zasadą ze w grach komputerowych cheatuję a na realu nie.
Zapiszcie sobie to na kartce:
Botuję zeby mi sie potem przyjemniej gralo, a reczne expienie jest nudne jak flaki z olejem