Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 17:32   #16
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
No a nawet ustawiajac wlasna trase, tracisz na to dzien dwa zeby bylo dokladne a potem nic juz nie zmieniasz przez dlugi okres. A Botowanie na Demonach jest nie oplacalne nie realne chodz jest teoretycznie mozliwe
Sam jestes nierealny -.- Znam ludzi ktorzy tam botuja a poza tym skoro mowisz ze ustawienie trasy to tylko 1-2 dni to ile w takim razie zajmuje nauka recznego expa na demonie? Gora godzine a potem robisz to juz odruchowo i ile expa wbijesz zalezy tylko od czasu gry -.-
Cytuj:
Aha. Czyli bandyci, którzy obrabiają sklepy/banki i Bóg wie co jeszcze tak naprawdę ciężej pracują na pieniądze niż ludzie, którzy zarabiają uczciwie, bo w końcu obmyślić plan trzeba, załatwić jakiś transport, wykonać masę prób, zapoznać sie z grafikiem dyżurów ochrony itd, prawda?
W moim odczuciu oni pracuja lzej fizycznie a mocniej intelektualnie. Tak samo w tibii boter pracuje lzej fizycznie (eee tam, praktycznie to fizycznie wcale nie pracuje bo nie musi miliard razy trafiac z visa) ale za to mocniej intelektualnie nad konfiguracja bota. A zwykly gracz umyslowo w ogole sie nie musi wysilac tylko klepie te dragi z visa odruchowo jak referent w urzedzie. Od razu zaprzeczam jakobym kiedykolwiek zamierzal lamac prawo w realu.
Cytuj:
Ow, widzę, że społeczność leniwych dupków-boterów zdążyła już sobie ułożyć hierarchię, impresif. Boter guru miszcz najwyższa prawda, prawdziwy boter, boter, pseudo boter, boter łababi?
Wypraszam sobie stosowanie na mnie okreslenia dupek tylko dlatego ze uzywam bota. Ja jestem leniwym graczem i przy tym normalnym czlowiekiem. Tak, stosuje hierarchie gdyz narezy odroznic pseudo-boterow tj. dzieci 12 lat ktorzy korzystaja tylko z g*wna takiego jak TBI tylko do robienia run itp bo nic w takim dupnym bocie wiecej nie zrobisz (bo nie wiedza jak scrackowac tibiabot ng albo boja sie hacka w tibiaauto i nie maja winhexa zeby sprawdzic pliki) oraz prawdziwych boterów ktorzy mają boty conajmniej tibiaauto i umieja sie nimi skutecznie poslugiwac.
Cytuj:
Czasami boję się, że gdyby w tej grze nie było cyfr, życie niektórych ludzi ległoby w gruzach bezpowrotnie. Wzrost samobójstw między "graczami" Tibii o 40% gwarantowany. Nikt nie pyta, dlaczego botujesz, bo każdy dobrze wie ;^)
Juz raz mowilem ze botuje po to zeby mi sie przyjemniej gralo. A zeby sie przyjemniej gralo to musze miec wysoki lvl i duzo kasy. Chyba ze ty jestes w stanie pozwiedzac demone na 10 lvlu lub majac 1k w depo to wtedy respekt.
Cytuj:
Jak by tak bylo w RL swiecie z niektorymi sprawami to by bylo kiepsko nie sadzisz. A co za mlodu sie nauczysz to potem w doroslym zyciu soba prezentujesz
Ty nie potrafisz odroznic tibii od rl life? Bo ja potrafie i kieruje sie zasadą ze w grach komputerowych cheatuję a na realu nie.

Zapiszcie sobie to na kartce:
Botuję zeby mi sie potem przyjemniej gralo, a reczne expienie jest nudne jak flaki z olejem

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 17-08-2007 o 17:38.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem