Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 16:57   #21
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Wypraszam sobie stosowanie na mnie okreslenia dupek tylko dlatego ze uzywam bota. Ja jestem leniwym graczem i przy tym normalnym czlowiekiem.
Nie twierdzę, że nie jesteś normalnym człowiekiem, użyłem określenia "dupek" zwracając się do Ciebie, jako osoby, którą jesteś w czasie gry, nie kimś na codzień w normalnym życiu. W końcu "potrafisz odróżnić Tibię od normalnego życia", prawda? ;^). A użyłem takiego, a nie innego zwrotu, bo taki i inny sposób zwykłem okazywać mniejszy szacunek, bądź jego całkowity brak ludziom, którzy wg. mnie na to zasługują. W rl możesz sobie być Matką Teresą i wydawać wszystkie fundusze na dożywanie dzieci w Afryce. W Tibii oszukujesz, więc tak się zwracam.

Cytuj:
W moim odczuciu oni pracuja lzej fizycznie a mocniej intelektualnie.
Co nie zmienia faktu, że wciąż są tylko żałosnymi złodziejami, którzy nie potrafią zarobić bez zabierania innym. Ten fragment wygląda bynajmniej jakbyś pochwalał złodziejstwo, albo był obojętny co do złodziei. Jesteś? Nawet jeśli potrafisz rozróżnić rl od Tibii, to jestem pewien, że masz świadomość, że działasz w podobny sposób. Może i szkodliwość mniejsza, ale ciągle chodzi o to samo - nieuczciwość.

Cytuj:
Juz raz mowilem ze botuje po to zeby mi sie przyjemniej gralo. A zeby sie przyjemniej gralo to musze miec wysoki lvl i duzo kasy. Chyba ze ty jestes w stanie pozwiedzac demone na 10 lvlu lub majac 1k w depo to wtedy respekt.
Wybacz, ale nie jestem obeznany - od którego levela robi się przyjemnie już bez bota? I od jakiej ilości kasy? A co do zwiedzania Demony, to nie jest żadną miarą przyjemności w tej grze. Chcę zwiedzać - zwiedzam to co mogę na moim levelu i funduszami. Chcę lepiej - expie, żebym mógł. Uczciwie. A jeśli dla Ciebie expienie do 50 levela i 200k na bocie, "z przymusu" (bo przecież nie będziesz siedział i gapił się w ekran jak frajer, no nie?), to konieczność, a od 51 i 201k bez bota to przyjemność, to również respekt.

- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.