Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111
Ja nie zaplacilem za NG a scrackowalem i mam za darmo.
|
Cytuj:
Od razu zaprzeczam jakobym kiedykolwiek zamierzal lamac prawo w realu.
|
Czy tylko ja tu widzę antagonizm?
Cytuj:
Wypraszam sobie stosowanie na mnie okreslenia dupek tylko dlatego ze uzywam bota. Ja jestem leniwym graczem i przy tym normalnym czlowiekiem. Tak, stosuje hierarchie gdyz narezy odroznic pseudo-boterow tj. dzieci 12 lat ktorzy korzystaja tylko z g*wna takiego jak TBI tylko do robienia run itp bo nic w takim dupnym bocie wiecej nie zrobisz (bo nie wiedza jak scrackowac tibiabot ng albo boja sie hacka w tibiaauto i nie maja winhexa zeby sprawdzic pliki) oraz prawdziwych boterów ktorzy mają boty conajmniej tibiaauto i umieja sie nimi skutecznie poslugiwac.
|
Jesteś pseudo-boter!!! Prawdziwi uber-mega-cool-boterzy piszą własne boty, a nie konfigurują i crackują gotowe!
[Dodano]Ciekawe jest również czy sam złamałeś zabezpieczenia tego bota, czy znalazłeś (lub co gorsza kupiłeś na Allegro) gotową instrukcję krok po kroku idiot-friendly jak to zrobić.
[/Dodano]
Temat rzeka... każdy boter zawsze będzie się usprawiedliwiał, że expienie jest nudne, że woli się pouczyć w RL, że w ten sposób dowartościuje się, bo on jest pro i potrafi skonfigurować bota, a kto inny bezmyślnie vis'uje te nieszczęsne dragi. Zapominacie tylko, drodzy boterzy, o jednym - gry stworzone są dla rozrywki, skoro was bawi granie na bocie (a raczej patrzenie jak on gra za was, ciekawe czy w RL ktoś wam tyłki też podciera, bo robienie tego samemu was nie bawi) to nie śmiejcie się z ludzi, którzy czerpią przyjemność z ciężkiej pracy i patrzenia na jej efekty.
O tym, że Tibia może być wspaniałą grą jeśli tylko dobierze się odpowiednich ludzi i zapomni o tych durnych cyferkach nie wspominam, bo tego to nigdy żaden boter nie zrozumie i nie odczuje na własnej skórze.