Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 17:01   #31
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nUUBBa Pokaż post
Dopiszę coś:

1. Poradnik dla ludzi chcących zarobić na 100% (nie stracić lootbaga przez złodzieja - parcele i loot w bp = 100% zarobek bez żadnego ryzyka !)
2. Poradnik dla światu non-pvp (na pvp można kolege nasłać na złodzieja, tutaj nie !)
3. Panów krytykantów zapraszam do napisania swojego poradnika z tymi brakującymi elementami, życzę powodzenia i miłego czytania bezsensownych ocen negatywnych (szacunek dla osób oceniających mnei negatywnie, ale z dowodami konkretniymi)

Panu up dziękuję za pomoc w uświadamianiu kilku noobów z tego forum
Z każdym postem wkurzasz mnie coraz bardziej. Nie potrafisz przyjąć konstruktywnej krytyki, nie potrafiłeś ustosunkować się do mojej wypowiedzi po twoim poście pełnym obelg! Ktoś napisał wcześniej "napisz lepszy!", ty mówisz dokładnie to samo, lecz innymi słowami - NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE! To TY tu piszesz poradnik, nie JA! To JA tu oceniam poradnik, nie TY! Nie JA muszę się starać by mój manual był dobry, lecz TY! I to kieruję do wszystkich ludzi piszących teksty tego typu "napisz lepszy!".

Jeśli chcesz ocenić mój poradnik, to zapraszam do strony w podpisie. Jest oczywiście o innej tematyce i liczę na konstruktywną krytykę (bo jak znam życie w ramach odwetu napiszesz "do bani, bo tak").

Nadal się dziwię jakim cudem to przeszło. Tyle na ten temat.

@down
O ropaniu magów słyszałeś? Jak napisał Uther92 cała potęga gracza leży w jego umyśle, którego, jak widać, niektórym tutaj brakuje Wystarczy zastanowić się przed klepaniem respa, nie wbijać się na chama.

Ostatnio edytowany przez Donas - 18-08-2007 o 00:54.
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem