Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 17:16   #23
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Nie twierdzę, że nie jesteś normalnym człowiekiem, użyłem określenia "dupek" zwracając się do Ciebie, jako osoby, którą jesteś w czasie gry, nie kimś na codzień w normalnym życiu. W końcu "potrafisz odróżnić Tibię od normalnego życia", prawda? ;^). A użyłem takiego, a nie innego zwrotu, bo taki i inny sposób zwykłem okazywać mniejszy szacunek, bądź jego całkowity brak ludziom, którzy wg. mnie na to zasługują. W rl możesz sobie być Matką Teresą i wydawać wszystkie fundusze na dożywanie dzieci w Afryce. W Tibii oszukujesz, więc tak się zwracam.
Ok, w takim razie nie mam do ciebie pretensji. Niech bedzie ze jestem dupek w tibii. (nie przejmuje sie tym)
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że wciąż są tylko żałosnymi złodziejami, którzy nie potrafią zarobić bez zabierania innym. Ten fragment wygląda bynajmniej jakbyś pochwalał złodziejstwo, albo był obojętny co do złodziei. Jesteś? Nawet jeśli potrafisz rozróżnić rl od Tibii, to jestem pewien, że masz świadomość, że działasz w podobny sposób. Może i szkodliwość mniejsza, ale ciągle chodzi o to samo - nieuczciwość.
Z botami w tibii jest tak ze one sa legalne w swietle prawa, zlodziejstwo nie.
Cytuj:
Wybacz, ale nie jestem obeznany - od którego levela robi się przyjemnie już bez bota? I od jakiej ilości kasy? A co do zwiedzania Demony, to nie jest żadną miarą przyjemności w tej grze. Chcę zwiedzać - zwiedzam to co mogę na moim levelu i funduszami. Chcę lepiej - expie, żebym mógł. Uczciwie. A jeśli dla Ciebie expienie do 50 levela i 200k na bocie, "z przymusu" (bo przecież nie będziesz siedział i gapił się w ekran jak frajer, no nie?), to konieczność, a od 51 i 201k bez bota to przyjemność, to również respekt.
Nie powiem ci od ktorego lvl i od jakiej ilosci kasy bo to zalezy gdzie chcesz lazic. Inne sa wymagania na szczury a inne na orshabaala. Zwiedzanie terenow gdzie sie jeszcze nie bylo to najprzyjemniejsza czesc gry. A jakbym gral uczciwie to zeby pozwiedzac musialbym przesiedziec mase godzin przy komputerze grajac w tibie. A mi sie po prostu nie chce. Ja chce tylko robic to co przyjemne w grze komputerowej bo gry komputerowe sa od tego zeby sprawialy przyjemnosc a nie nudziły. Expienie jest dla mnie nudne dlatego tego nie robie. Botowanie traktuje jako koniecznosc, zeby potem sie pobawić w tibii. Bo myslisz ze chcialoby mi sie recznie wbijac np 60 lvl zeby w ogole wejsc przez bramke lvl demony? Musialbym sie na sile do tego zmuszac i gra zamiast przyjemnosci sprawialaby mi nude. A jakbym zrezygnowal z expienia to bym nie poszedl na demone (bo mialbym za maly lvl i przez bramke lvlowa bym nie przeszedl) czyli tez bym nie mial przyjemnosci. Poza tym ta demona to tylko przyklad bo ja juz dawno tam bylem.
Cytuj:
Jesteś pseudo-boter!!! Prawdziwi uber-mega-cool-boterzy piszą własne boty, a nie konfigurują i crackują gotowe!
Rotfl. Ktos kto pisze bota nazywa sie programista a nie boter.
Cytuj:
Edit: Ciekawe jest również czy sam złamałeś zabezpieczenia tego bota, czy znalazłeś (lub co gorsza kupiłeś na Allegro) gotową instrukcję krok po kroku idiot-friendly jak to zrobić.
Juz wczesniej mowilem ze jakbym korzystal z gotowych instrukcji to bym nie mial postaci.
Cytuj:
Temat rzeka... każdy boter zawsze będzie się usprawiedliwiał, że expienie jest nudne, że woli się pouczyć w RL, że w ten sposób dowartościuje się, bo on jest pro i potrafi skonfigurować bota, a kto inny bezmyślnie vis'uje te nieszczęsne dragi. Zapominacie tylko, drodzy boterzy, o jednym - gry stworzone są dla rozrywki, skoro was bawi granie na bocie (a raczej patrzenie jak on gra za was, ciekawe czy w RL ktoś wam tyłki też podciera, bo robienie tego samemu was nie bawi) to nie śmiejcie się z ludzi, którzy czerpią przyjemność z ciężkiej pracy i patrzenia na jej efekty.
Dla mnie gra to przyjemnosc a nie ciezka praca. Dlatego stawiam bota i czekam na moment kiedy w koncu bede mogl czerpac z gry przyjemnosc. Bo nie wiem jak kogos moze bawic bicie ratow na 1 lvlu, mnie nudzi.
Cytuj:
O tym, że Tibia może być wspaniałą grą jeśli tylko dobierze się odpowiednich ludzi i zapomni o tych durnych cyferkach nie wspominam, bo tego to nigdy żaden boter nie zrozumie i nie odczuje na własnej skórze.
O tym jak istotne sa te durne cyferki swiadcza bramki lvlowe. Majac dupiasty lvl nigdzie nie pojde i gra mnie nudzi. Chyba ze ktos lubi wieki przesiedziec na trollach -.-

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 17-08-2007 o 17:20.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem