Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111
Rotfl. Ktos kto pisze bota nazywa sie programista a nie boter.
|
To była ironia. Szkoda, że nie wyczułeś. Miała ukazać fakt, iż są ludzie na tym świecie, którzy mogą patrzeć w ten sam sposób na Ciebie, jak ty to robisz w stosunku do tych "pseudo-boterów". Tak się składa, że ja jestem programistą. Mam teraz rozumieć, że ty sux i w ogóle, bo nie umiesz napisać własnego bota?
Cytuj:
Juz wczesniej mowilem ze jakbym korzystal z gotowych instrukcji to bym nie mial postaci.
|
Czyli jeżeli znajdę kiedyś (nie mówię, że już teraz) chwilkę wolnego czasu i napiszę jakiś prosty program na zasadzie podania seriala aby odblokować ukryte funkcje to mi go scrackujesz?
Cytuj:
Dla mnie gra to przyjemnosc a nie ciezka praca. Dlatego stawiam bota i czekam na moment kiedy w koncu bede mogl czerpac z gry przyjemnosc. Bo nie wiem jak kogos moze bawic bicie ratow na 1 lvlu, mnie nudzi.
(...)
Chyba ze ktos lubi wieki przesiedziec na trollach -.-
|
To co ty robisz tym rookstayerem z sygnaturki? Przecież nie chcesz wiecznie bić tych trolli i ratów (no chyba, że minosy i roty to już "wyższa szkoła jazdy" i sprawiają przyjemność). Na cyferki też nie patrzysz, więc nie botujesz tą postacią tylko po to, aby zająć określone miejsce w rankingu rookstayerów.
PS. Nadal czekam na odpowiedź w stosunku do dwóch pierwszych cytatów z poprzedniego posta.