Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 17:36   #28
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
To była ironia. Szkoda, że nie wyczułeś. Miała ukazać fakt, iż są ludzie na tym świecie, którzy mogą patrzeć w ten sam sposób na Ciebie, jak ty to robisz w stosunku do tych "pseudo-boterów". Tak się składa, że ja jestem programistą. Mam teraz rozumieć, że ty sux i w ogóle, bo nie umiesz napisać własnego bota?
Masz takie prawo. Jesli tak uwazasz to twoja sprawa bo ja sie i tak tym nie przejme.
Cytuj:
Czyli jeżeli znajdę kiedyś (nie mówię, że już teraz) chwilkę wolnego czasu i napiszę jakiś prosty program na zasadzie podania seriala aby odblokować ukryte funkcje to mi go scrackujesz?
Nie. Musze miec najpierw gotowe dane osoby ktora takie cos odblokowała, zeby podmienić wartosci. Chyba ze twoj program nie bedzie generowal osobnego kodu dla kazdego komputera to wtedy nie musze crackowac tylko wpisuje dane i mam.
Cytuj:
To co ty robisz tym rookstayerem z sygnaturki? Przecież nie chcesz wiecznie bić tych trolli i ratów (no chyba, że minosy i roty to już "wyższa szkoła jazdy" i sprawiają przyjemność). Na cyferki też nie patrzysz, więc nie botujesz tą postacią tylko po to, aby zająć określone miejsce w rankingu rookstayerów.
Dla mnie rook to przede wszystkim zagadki a nie bicie potworow. Botuje po to zeby miec duzo life fluidow na wypadek obnizenia hitow rookstayerom.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 17-08-2007 o 17:39.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem