Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 17:47   #35
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

@SirVanTheKnight
Jesli botowanie sprawia komus przyjemnosc to niech to robi, nic tobie do tego. Tylko prosze was zebyscie nie odpisali mi na to czyms takim "jak chcesz krasc to kradnij" gdyz to nieprawda. Zlodziejstwo jest karalne a botowanie nie. Wiec przy tym drugim kazdy czlowiek ma wolny wybor.

@Karoleer
No to jest juz nas trzech normalnych. Pozdro
Cytuj:
Oni nie maja poradnikow jak co scrakowac - jasne poprostu tak samo z nieba wpaldo im to co maja podmieniac na co by im chodzilo - tak jak tentekst ze musi miec dane osoby co kupila licencje - ale to juz nie jest crackowanie a cos innego (zapomnialem nazewnictwa).
Jest to crackowanie gdyz dla kazdego komputera przypisywany jest inny kod wiec nie mozna sobie po prostu danych wpisac od innej osoby bo wtedy nie zadziala. Trzeba w winhexie wartosci hexów pozmieniac.
Cytuj:
I nic nie chce osiagnac poprzez ten artykul, sa to me wywody ktore upublicznilem i chcialem z ich pomoca nawiazac dyskusje, co jak widac mi sie udalo. Tylko ze my jak to ujeliscie anty boterzy umiemy racjonalnie napisac i odpierac ataki dla czego bota trzeba powiedziec NIE, a wy ??
Ja juz 4 strony pisze racjonalnie. A w boga wierzysz, racjonalisto? Teraz sie dopiero okaze czy jestes taki racjonalista jak ci sie wydaje. Bo ja jestem ateistą.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 17-08-2007 o 17:56.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem