Cytuj:
Chodz co dziwne oni lamia prawo czerpiac zyski ze sprzedazy pelnych wersji ow programow, ktore sa programami nie legalnie wspomagajacymi gre np Tibie.
|
Krótko mówiąc, oszuści oszukują oszustów. Dobrze autorom botów, że ktoś kradnie ich prace, jak i słusznie robią GMowie karząc tych, którzy oszukują tych pierwszych. A to, że zarówno Ci pierwsi, jak i Ci drudzy, oszukują tych trzecich (o istnieni uczwartych jeszcze mi nie wiadomo), czyli nas, to już inna sprawa...
Cytuj:
A jaką mam mieć argumentację? Skoro jesteś taki pr0 gameroz to sobie lataj 10lvlem z 30/30 i miej sobie tą swoją frajdę z grania ...
|
Tak samo ja, jak i Ty wiemy, że jakikolwiek level można osiągnąć grając uczciwie i nieuczciwie. W tej grze
NIE MA żadnej słusznej miary, którą możnaby porównać wszystkich graczy jednakowo, bo nie ocenisz, czy lepszy druid z 95 levelem, czy Knight ze skillami 85/85, czy paladyn z foruną w depo. Jak już mówił ktoś wcześniej (bodajże Rothes), jest to temat rzeka i bardzo fajnie mi się o tym rozmawia, dopóki mogę to nazwać rozmową, więc tu przy okazji krótka prośba do udzielających się w temacie - odpuśćcie sobie przekleństwa (jasno wymierzone w innych).