Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 18:25   #46
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Chodz co dziwne oni lamia prawo czerpiac zyski ze sprzedazy pelnych wersji ow programow, ktore sa programami nie legalnie wspomagajacymi gre np Tibie.
Krótko mówiąc, oszuści oszukują oszustów. Dobrze autorom botów, że ktoś kradnie ich prace, jak i słusznie robią GMowie karząc tych, którzy oszukują tych pierwszych. A to, że zarówno Ci pierwsi, jak i Ci drudzy, oszukują tych trzecich (o istnieni uczwartych jeszcze mi nie wiadomo), czyli nas, to już inna sprawa...

Cytuj:
A jaką mam mieć argumentację? Skoro jesteś taki pr0 gameroz to sobie lataj 10lvlem z 30/30 i miej sobie tą swoją frajdę z grania ...
Tak samo ja, jak i Ty wiemy, że jakikolwiek level można osiągnąć grając uczciwie i nieuczciwie. W tej grze NIE MA żadnej słusznej miary, którą możnaby porównać wszystkich graczy jednakowo, bo nie ocenisz, czy lepszy druid z 95 levelem, czy Knight ze skillami 85/85, czy paladyn z foruną w depo. Jak już mówił ktoś wcześniej (bodajże Rothes), jest to temat rzeka i bardzo fajnie mi się o tym rozmawia, dopóki mogę to nazwać rozmową, więc tu przy okazji krótka prośba do udzielających się w temacie - odpuśćcie sobie przekleństwa (jasno wymierzone w innych).

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 17-08-2007 o 18:27.
- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem