Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 23:00   #9
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Chodzi o to by znieslawic tych ktorzy uzywaja botow i udowodnic im ze niesa oni prawdziwymi rookstayerami.
Zniesławić. Rotfl. Pokaż mi botera ktory by sie tym przejmował. Prawdziwy rookstayer to osoba ktora zostaje na rooku w celu rozwikłania wszystkich jego tajemnic. Nie jest to równoznaczne z tym ze expi sam bo moze wbic lvl na bocie i dopiero potem sie tym zajac. (tak jak ja)
Cytuj:
Wystarczy ze wyslecie ze 2-3 screeny ukazujace bottera
podczas botowania. Oczywiscie filmiki sa milewidziane. Na screenach botter powinien byc zablokowany tak aby non stop stal w miejscu lub poruszal sie tylko w kilku sqm. 2-3 Screeny powinny byc zrobione w przeciagu 10-15 min by uniknac wszelkiego rodzaju oszustw
Screeny i filmy, to faktycznie "mocne" dowody na uzywanie przez kogos bota. Rotfl. Do podrobienia w góra 5 minut (screen w pół minuty)
Cytuj:
Lista Botterow:

Isara
Elite'RookstayerElite'Rookstayer

Morgana
AurossAuross
Od razu się spytam czy to lista prawdziwych boterów czy też pseudo-boterów? Jesli tych pierwszych to sie nie obraze jak mnie dopiszesz do listy.