Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fantomax
@up
Wbij 27 lvl i mozesz isc z 2 dsami na draga/wyv bedzie good.
|
To ja wiem ze wbic 27 mam ale chyba sie DSa od 28 przywoluje 610 many ale nie jestem pewien. Chodzi mi o to co teraz bic zeby jakos do 28 dotrwac bo na ghostlandzie sie ciezko Ds bije a juz jak jakis brazylijczyk z 10 lvl mnie zablokuje to jest bardzo niedobrze
zlobinski- Dista jest naprawde dobry ale shielding... Na Rooku mozna wiekszy miec. Palladynowi sie rzadko przydaje ale co jak ci ktos GSa zluruje? wtedy trzeba sie ratowac i dlatego zawsze trzymaj ze soba tarcze. Do 14 lvl SKILLUJ!!!!!!!!!!! jak bedziesz mial 60/40 to mozesz juz isc na bardzo duzo potworow. W miedzyczasie(nie wiem czy razem sie pisze) skilluj mlvl najpierw jakas exura(gran) a potem juz strzaly rob.Carlin- trolle i gobliny blisko miasta wypada bron do skillowania(small stone,spear) Thais-troll cave Venore- szczerze mowiac pojecia nie mam ale tez jakies trolle ale naprawde nie wiem gdzie. Jak juz bedziesz za szybko zabijal to na roty,dwarfy. Od 14 lvl ghostland-ghoule a moze i pojedyncze DS? ale ostroznie bez UHow nie podchodz bo exury vita nie bedziesz mial. Od 20 mozesz juz o dragach myslec solo z kuszy. Aha skillujesz ZAWSZE na defensive fight