Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2007, 23:33   #4
VelgreSinner
Guest

Domyślny

Jak wróci mój MG ( znany jako Cor Tibiarz na tym forum ; p ) powiem mu o tym temaciku... może zapoda wam kilka przygód, a były one dosyć ciekawe.
Wole nie czytać tutejszych przygód, ponieważ nasz mg tworzy przygody nawet z LOTR`a... a ostatnio obciął naszemu palladynowi PD za oglądanie tawernyrpg w dziale dla mg...
Szkoda, że ludzie wolą grać w taką tibie i tłuc dragony, które idą na 4 hity, przez 6 godzin i kolejną godine spylać loota, zamiast grać np. w D&D.

Mógłbym opisać ostatnią naszą przygode... lecz mg powiedział, że jeżeli choć pisne o tym słowo na forum to mojej postaci stanie się "coś" zUego :<...

Matrik, może rozwinelibyśmy temat podając drużyny jakimi grają podopieczni mg? Może podajcie składy waszych teamów jakie uczęszczają w grze, wasze klasy prestiżowe itp., ponieważ niektórzy mg mają z takimi rzeczami kłopot.
Cor Tibiarz wraca w poniedziałek/wtorek ( przynajmniej tak mówił przez telefon >.> ) więc może wstawi coś swojego. Radze też podawać wersję, w którą gracie np. 3ed. d&d, ad&d itd. bo to robi wg. mnie różnice.

Edit: zrobiłem dzisiaj konto, bo do pozostałych 2-3 zapomniałem haseł ;s
  Odpowiedz z Cytatem