Cytuj:
Oryginalnie napisane przez QuanChi
No bo kurwa są ludzikami-chorągiewkami i idą gdzie jest im dobrze? Jak by Vision przegrywało to by byli z nami, proste. Ale mnie to jebie, chorągiewki nic dla mnie nie znaczą, niech sobie będą gdzie chcą niech grają na servie który się kompletnie zeszmacił. Ja nie muszę.
Nikt ze starych kumpli już tu nawet nie loguje. Grać dla samego grania w tibie? Niee... To nie o to tu chodzi. Może to kiedyś zrozumiecie...
|
Jeżeli dobrze rozumiem, to grał byś tylko po to żeby rządzic servem ;o?
No to dlaczego nie ruszycie "dupsk" i nie staniecie do walki ? A nie no sry zapominałem że macie "meeting" na którym było 20g i wuchte alkoholu.
Nie możecie już rywalizowac w grze to próbujecie zrobic lepszy meeting od Vision?! Narrow zejdź na ziemie i pogodź sie z tym ze ich jest ~80 ( 10x 150+, 30x 120+, 40 100+/-) widocznie ludzie wolą żeby to oni rządzili Furorą, jak do nich dochodzą!
Znowu będzie że jestem "chorągiewką" ale zrozum że, jak mam byc przekonany do Was skoro w h*ja robicie, tylko pi***olicie jak to było za waszych czasów, jak chcecie żeby było tak jak kiedyś to ruszcie dupy i do walki, to jest tylko gra więc nie rozumiem, czemu sie tak boicie o lvle.
Jedyny Spaaw, który nie przelicza Tibia money na rl money. Nie żal mu 2tyś (4kk), żeby sobie pograc, a Wam żal 100k ( 50zł ) jak ewentualnie padniecie.
Pozdro. Bez odbioru