Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2007, 15:50   #34
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

"Używam bota żeby potem pozwiedzać mapę"
A sratatatatata. Zwiedzenie mapy to też jeden mój cel w tibii, (poza kolekcjonerstwem. Przez tą kupę ładnego śmiecia w depo, o wartości parudziesięciu K mam dalej ekwipunek na 25 lvl-i dobrze mi z tym ) ale mogę to robić sam, bez wbijania poziomu botem. Jak miałem mały poziom zwiedzałem mało niebezpiecznie miejsca, potem-średnio niebezpieczne, a jak (jeśli-nie czuję potrzeby wbicia 123456 lvla) wbije wysoki, to będę zwiedzał bardzo niebezpieczne miejsca.
A co do pvp-Ale wiesz, że zakładając że przeciwnik gra uczciwie, jest to BARDZO niesprawiedliwe?
W prawdzie to jeszcze bardziej nielegalne, ale to sprzedawanie postaci to chyba najsensowniejsza opcja...

@up
Taa...
Ciekawe, bo znam parę osób, które wbiły wysoki lvl bez bota. Więc jednak jest jakaś opcja.

Dobraa, koniec!
Podsumowanie:
1)Nie-botterzy grają uczciwie, i (przynajmniej pod tym względem) nie łamią zasad tibii. Wiele z nich nie używa bota bo nie umie go zaprogramować. Często odpadają przy niskim poziomie.
2)Botterzy łamią tibia rules. Używają bota dla różnych celów-zwiedzanie, pvp, jednak, niestety najwięcej botterów robi to dla popisu "o look ja mam 100000 lvl i 1000kkkkk"
Z niewiadomych powodów-są ku****ko zarozumiali.
3)I tak to JA rox