Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2007, 16:28   #57
Nadol
Użytkownik Forum

Nadol's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: ████ice

Stan: Na Emeryturze
Imię: Brodol
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 999
Skille: █
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez x86rush Pokaż post
1. Czy każdego użytkownika usenetu, który ma inne zdanie niż twoje nazywasz noobem ? Podejście typowe dla niedojrzałych emocjonalnie jedenastolatków.

2. Nie gadam kłamst. Niby jaki bym miał w tym cel ? Na własne oczy widziałem jak pod Ab'Dendriel fragujesz <20 lvl'e. Dla przypomnienia zlootowałeś z typa (16 lvl druid) trzy manasy, po czym odesłałeś mu parcelem puste viale. Gratuluję poczucia humoru (na poziomie wyżej wspomnianego jedenastolatka) oraz wspaniałego loota.

3. Brawo że "huntujesz" +20 levele. Czujesz się już z tego dumny ? Powinieneś ... bo zabicie 21 lvl to nie lada wyczyn dla 83 levela

4. Przyjemności to mi w ten sposób raczej nie sprawisz, jednak bawi mnie jak czytam twoje wypociny w stylu:

****Brodol napisał :****
-Ile osób niezda do następnej klasy przez granie w Tibie??
-Szczere ja przez te długo godzinne granie bylem zagrozony z 4 przedmiotów
-Myślę że 62lv starczy
-pograj sobie w pasjansa albo pin-ponga
-Myślę że mogli by zrobić resp z larvami
-fajnie też by było zobaczyć cannion rotworm
-powinieneś to z edytować
-ja sam Padłem od yaltara tego huja na 55lv
-Yaltara wnet i tak trapna i zaś będą sie lać dlatego Pandoria jest zjebana i nie warto tam grac.... Ja sam odeszłem bo już sie przejechałem z Pandoria...
-Już 2 rok grania w tibie i zdałem wszystkie klasy
...
****koniec cytatów****

Wybacz, ale nie chce mi się dalej przegrzebywać forum w poszukiwaniu większej ilości twoich mądrych wypowiedzi. Szkoda mojego czasu. Rozumiem, że zanim wyślesz swój post, to sprawdzasz go wordem, albo mamusia ci sprawdza , ponieważ w grze robisz znacznie więcej byków.

Jeszcze jakieś zastrzeżenia w stosunku do moich wypowiedzi ?
Chętnie rozwieję wszelkie wątpliwości.

Ps. Sorx że odpowiadam tak późno, ale niestety rzadko tu zaglądam.

I Jak się teraz czujesz.
ps a to co na grubo zaznaczyłeś to nie wiem o co ci chodzi bo nie widzę tam błędów. miło było

Nadol jest offline   Odpowiedz z Cytatem