1. Czy każdego użytkownika usenetu, który ma inne zdanie niż twoje nazywasz noobem ? Podejście typowe dla niedojrzałych emocjonalnie jedenastolatków.
2. Nie gadam kłamst. Niby jaki bym miał w tym cel ? Na własne oczy widziałem jak pod Ab'Dendriel fragujesz <20 lvl'e. Dla przypomnienia zlootowałeś z typa (16 lvl druid) trzy manasy, po czym odesłałeś mu parcelem puste viale. Gratuluję poczucia humoru (na poziomie wyżej wspomnianego jedenastolatka) oraz wspaniałego loota.
3. Brawo że "huntujesz" +20 levele. Czujesz się już z tego dumny ? Powinieneś ... bo zabicie 21 lvl to nie lada wyczyn dla 83 levela
4. Przyjemności to mi w ten sposób raczej nie sprawisz, jednak bawi mnie jak czytam twoje wypociny w stylu:
****Brodol napisał :****
-Ile osób
niezda do następnej klasy przez granie w Tibie??
-Szczere ja przez te
długo godzinne granie bylem zagrozony z 4 przedmiotów
-Myślę że 62lv
starczy
-pograj sobie w pasjansa albo
pin-ponga
-Myślę że
mogli by zrobić resp z larvami
-fajnie też by było zobaczyć
cannion rotworm
-powinieneś to
z edytować
-ja sam Padłem od yaltara tego
huja na 55lv
-
Yaltara wnet i tak trapna i zaś będą sie lać dlatego Pandoria jest zjebana i nie warto tam grac.... Ja sam
odeszłem bo już sie przejechałem z Pandoria...
-Już 2 rok grania w tibie
i zdałem wszystkie klasy
...
****koniec cytatów****
Wybacz, ale nie chce mi się dalej przegrzebywać forum w poszukiwaniu większej ilości twoich mądrych wypowiedzi. Szkoda mojego czasu. Rozumiem, że zanim wyślesz swój post, to sprawdzasz go wordem, albo mamusia ci sprawdza

, ponieważ w grze robisz znacznie więcej byków.
Jeszcze jakieś zastrzeżenia w stosunku do moich wypowiedzi ?
Chętnie rozwieję wszelkie wątpliwości.
Ps. Sorx że odpowiadam tak późno, ale niestety rzadko tu zaglądam.