Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86
Jakby nie było ten update jest dużo bardziej sprawiedliwy, niż poprzedni. Ja jestem zadowolony
|
Powiedzial Knight/Pall ...
Ja jestem sorcem. I Ogolnie gram/znam tibie od 4 lat jestem zdowo wkurzony bo przez te 4 lata ciagle zmienialem serv a bo to tam kumpli durzo a bo tam fajniej a to profesje bo tą polepszyli a to padłem wkurzalem sie i od nowa... przemyslalem to ostatnio i pomyslalem jak wielkim bylem idiotą ... (11 latki tak mają juz chyba teraz mam 15 lat

). Gdyby nie to cieszył bym sie 200+ lvlem.
Ostatnio postanowiłem nie zmieniac hara zostawic jego passy na wieki wieków no i przyszedł update i co sie stało ? (nie grałem charem od długiego czasu) no co ? dalej gram magiem ;P wbilem troche lvli i nawet pacca kupuje !
Tak Fakt update nie zadawala nas niestety knighci i pallkopwie teraz ażskaczą z radości ale taka moja mała prośba zrobcie sobie przez tydzien granie sorcem

tyle ze w sumie wandami bedziecie bili ale to itak upierdliwe na 20 lvl bic za 40 xD najlepiej jak byscie podeszli do kolegi ktory ma 40 sorca i popatrzyli jak hunci sie sorcem dragi z hmmow ;P to tak dla przykladu
Wd mnie jesli cip uwarzał że sorcowie sąza dobzi to tak powinni nas pogorszyc i owszem zrobili to dobrze a moze troszke za mocno bo powinni zostawic choc troszke wiekszy atak zalezny od lvla. Ale tak jak knightow i pallkow podwyrzszyli to przesada do tego w sklepach teraz sa power bolty !! a jesli mi sie nie przywidzialo to small stonsy wczesniej chyba warzyły więcej a moze miały większy atak ale to takie moje przywidzenia chyba.
Fajnie by było gdyby knighci walili np o połowe lepiej niż kiedys a pallkowie o troche bo nie zapominajmy pall wali z odległosci co powinno powodowac utrate ataku !
i teraz cos takiego
Knight powinien miec dobry atak sporo treni naraza sie na sporo hitow itp
Pall powinien miec sredni atak ponieważ nie naraża się tak jak knight
Druid/Sorc najlepszy atak czemu ? najbardziej się naraża duży waste za mf'y nie raz

a co do pociskow to prosze nie mowic ze sd mocno walą ;P ale jeden kosztuje 250 gp ^^.
W sumie co do sd to w dzien mozna grac a w nocy sd .. ta ale ? jak robic w nocy nie nagnając zasad ? ;P
To tylko moje spostrzeżenia ja tam dużo nie moge ;P