Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2007, 18:40   #454
Faolin
Guest

Domyślny

Jak by to.. hm.. Pierwszy post jaki napisales, to jedno wielkie gowno

Fakt, znalazlo sie tam pare "prawd", ale reszta to wielki syf ktory wyciagnales ze swojej chorej glowy..

Jezeli zamierzasz pisac i obrazac innych graczy, rob to z szacunkiem, skoro ich nie znasz.. a wszystkie Twoje wypowiedzi swiadcza raczej o tym, ze masz okolo.. 12lat? Gorzej napisanego "wypracowania" albo, jak wolisz, "przemowienia" nawet w podstawowce nie widzialem. Wiesz co to sa kropki? Przecinki? Myslniki? Zanim zaczniesz wyskakiwac jakie to Ty jestes guru swiata, skoncz szkole. Byles w Anglii? Byles w USA? Moze i byles.. u cioci pomieszkac.. Nie masz pojecia dzieciaku co tam sie dzieje.. ze nieby oni, ale swe sie nie leja? Muhah! Definicja Noob'a i Newbie, sa za male i zle sformulowane. Te Twoje dalsze "zachowania" po ktorych mozna pozanc noob'a.. - LOL. To wg Ciebie, ignorancie, nie mozna pytac sie nikogo o pomoc? Powalililo Cie na mozg? I co, jak bede chcial sellnac BoH'y za 50k to jestes noob, bo sprzedaje tak drogo, a jak sprzedam za 1k to tez bede noob, bo sprzedalem tak tanio? (i w dodatku nie Tobie! ) ZALOSNE. Zgody nie ma NIGDZIE i NIGDY nie bedzie. Wg Ciebie, gra powinna polegac tylko na graniu, a nie na rozmowie, bo obojetnie co napisze, wg Ciebie to juz jestem Noob / Newbie.. I teraz co? Tez jestem Noob'em bo smialem skrytokowac Ciebie, o wielki znawco Tibijskich zasad, ktory pie****i takie bzdury? Bujaj sie fagasie i zanim zaczniesz mnie i innych wyzywac od noob'ow i newbie, spojrz w lustro - dostrzesz frajerskiego nooba, ktory wyzywa caly narod, a zna max 20 osob.
  Odpowiedz z Cytatem