Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2007, 19:49   #92
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Shiray, ty chyba sam nie rozumiesz tego co piszesz.

Cytuj:
Zgadzam się z panem Yoh Asakura w 100% co do zastosowania Havoka w Oblivionie. Ktokolwiek grał w Dark Messiah, Half life 2 czy FEAR, napewno wg. mnie podzieli to zdanie.
W tym miejscu podpisujesz się pod w pełni negatywną opinią Yoh Asakury dotyczącą zastosowania Havoka w Oblivionie, a następnie stwierdzasz, że każdy kto grał w którąkolwiek z wymienionych przez ciebie gier również podziela wypowiedź Yoh Asakury. Wniosek - oświadczasz, że Havok w Oblivionie JEST słaby.

Cytuj:
Przeszedłem całego Half-Life 2, a jakimś dziwnym trafem się z tobą nie zgadzam.
Powiadamiam cię tutaj, że pomimo, iż przeszedłem całego Half-Life 2 (który był na twojej liście gier lepszych od Obliviona pod względem fizyki) uważam fizykę w Oblivionie za bardzo dobrą.

Cytuj:
Odpal dwa kompy obok siebie, na jednym HL2, na drugim Obliviona i porównaj działanie fizyki. Może wtedy dostrzeżesz różnicę.
Tu jeszcze zacieklej usiłujesz wmówić mi, że Oblivion ma słabą fizykę.

Cytuj:
Kurwa, ile będziesz jeszcze razy to samo zdanie pisał? -.-'
Tyle, ile będzie tu rozumiane, że gorsze równa się złemu.

Cytuj:
Ja właśnie sugeruję, że HL2 ma lepszy model fizyki od Obliviona, ale nie mówiłem nic o tym, że Havok w Oblivionie jest słaby (chociaż świetny też nie jest).
Cytuj:
Zgadzam się z panem Yoh Asakura w 100% co do zastosowania Havoka w Oblivionie.
Cytuj:
I byłbym zapomniał - fizyka. Śmiech na sali.
Owszem, tak właśnie mówiłeś.

Cytuj:
Może to właśnie Tobie mózg otrzeźwieje po powrocie do szkoły...
Zapewne tak się stanie, ale z pewnością w moim przypadku nie jest to wymagane w takim stopniu, jak u ciebie.

Ostatnio edytowany przez Żyłka - 18-08-2007 o 19:51.
Żyłka jest offline   Odpowiedz z Cytatem