Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2007, 22:13   #44
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez redfaction Pokaż post
Cze. Używam bota i się tym chwale. Jestem z tego dumny. Z tego, że mam rl life, i nie siedzę po kilka godzin dziennie przez xy tygodni patrząc jak mój pikselek non stop expi na tym samym ;- )
To dziwne... Bo ja gram w tibie bez bota, nabilem sie calkiem calkiem dobrego levela na rooku w 9 miesięcy grania 2-3h dziennie i tez mam piekne zycie w rl.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111 Pokaż post
Jeszcze raz powtorzę ten przyklad z nieszczesna demoną. Jest sobie koles ktory chce ja zwiedzac ale ma powiedzmy 30 lvl i nie chce mu sie expic. To sami pomyslcie co lepiej czy przesiedziec wiele godzin przed kompem bijac w kolko te same potwory czy moze ustawic sobie bota i miec za darmo.
Jak temu nieszczesnemu panu ktory chce wybrac sie na demone, nie chce expic... To sam pomysl czy wogole grac w tą gre? Nie dawaj nam tu nic do myslenia, najpierw sam pomysl... jezeli nie chce Ci sie normalnie robic poziomow, bo na demone pojdziesz tylko jak wczesniej pograsz na bocie, to po kiego kija grasz w tą gre?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystiquel Pokaż post
Liczylem na jakies poparcie w tej sprawie, ale widze ze najlepiej poprostu wlaczyc bota i to pie***

WIEC WEDLUG WIEKSZOSCI TUTAJ ODPOWIADAJACYCH NA TEMAT NAJLEPIEJ NA TIBIA.PL ZAREKLAMOWAC BOTY...

Co jest panowie? Reklamujemy boty..
Zaczynamy od TibiaBot NG.
Co sadzicie, moze sie nauczymy crackowac? hahaha
(przeciez dla was boty sa legalne)
hmm, Zapraszam na www.tibiasoft.com tutaj znajdziecie kilka bocikow.
Dla moderatorow boty tez sa legalne bo wypowiedzi niektorych tutaj uzytkownikow niesa kasowane ani nic. (ta tez niepowinna byc skasowana)
Moze tibia.org.pl powinna posiadac miano supported fansite?
Oni przeciez maja boty i sa bosami ahhaah :/

To jest poprostu tragedia co sie tutaj dzieje,
Moderatorzy tego forum maja w dupie ze na ich forum botterstwo jest rozpowszechniane. No trudno takie czasy.
Zdeczka przesadzone (moze byc zle odebrane przez Modków), ale sluszne.
Tez nie rozumiem tego co sie dzieje tu w tym dziale. Wszak jest ciekawie, aczkolwiek ile mozna gadac o tym samym jak i tak (jak to powiedzial Austin Vantage), kazda strona bedzie sie upierac na swojej racji. Pozatym racja... Forum jest do wyrazania wlasnej opinii, ale czy kiedys nie bylo powiedziane, ze botterzy wstepu raczej tu nie maja? I com?
Moderatorzy nie zbanuja... chociaz w wielu postach dowidzialem sie juz niecenzuralnych słów, to przymykanie na nie oczy to mnie dziwi.
Moze jakies "znajomosci" tu sa moderatorów z botterami?

n/c

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem