Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2007, 22:42   #47
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
@up
Taa...
Ciekawe, bo znam parę osób, które wbiły wysoki lvl bez bota. Więc jednak jest jakaś opcja.
Żeby wbić wysoki lvl samemu trzeba miec dużą cierpliwosc. Ja takiej nie mam wiec musze zadowolic sie botowaniem.
Cytuj:
@ Gofin

17:08 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
Nie martw sie, gmy i tak maja cie w glebokim poważaniu.
Cytuj:
hmm, Zapraszam na www.tibiasoft.com UWAGA tutaj znajdziecie kilka bocikow.
Tam są takie boty że aż mi szczena opada, rotfl.
Cytuj:
Moze tibia.org.pl powinna posiadac miano supported fansite?
Oni przeciez maja boty i sa bosami ahhaah :/
tibia.org.pl sux, niby stronka wspierajaca nielegalne oprogramowanie ale jak wejdziesz na forum i w dzial download to sie nagle okaze ze tylko TBI tam wspieraja a jak ktos kiedys napisal poradnik crackowania ng to skasowali dzieciaki. I do tego jeszcze pamietam kiedys jak modek tam napisal ze test serwer jest po to zeby hackowac graczy. Ale sie wtedy usmialem. Widac ze nawet moderatorzy nie maja zielonego pojecia o programowaniu a przeciez jest ono niezbedne do pisania botów. Ale oni tylko żerują na czyjejś pracy poza spleenem ktory napisal badziewnego TBI i od bodajze 2 lat nie ulepszal go tylko daje caly czas te same funkcje do kolejnych wersji bota na nowe klienty tibii. A jak wiadomo TBI tych funkcji za duzo nie ma. A na forum 99% uzytkownikow to kinderboterzy ktorzy nie umieja nawet poprawnie tibii auto skonfigurować. Ba, czesc z nich nawet nie umie obslugiwac tego ich badziewnego TBI. A to dopiero rece opadaja.
Cytuj:
Jak temu nieszczesnemu panu ktory chce wybrac sie na demone, nie chce expic... To sam pomysl czy wogole grac w tą gre? Nie dawaj nam tu nic do myslenia, najpierw sam pomysl... jezeli nie chce Ci sie normalnie robic poziomow, bo na demone pojdziesz tylko jak wczesniej pograsz na bocie, to po kiego kija grasz w tą gre?
Powód jest wiele: glowny to pvp, oprocz tego wspomniane juz wczesniej zwiedzanie, a takze solowanie, questy, hunty i pare innych dupereli. Ale expić nie bede bo mi sie nie chce.