Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bakuo
Moglbys troszke bardziej rozszerzyc temat, bo lubie byc w centrum wydarzen. ; p
|
Eeech... Co tu dużo mówić... Jak zwykle banda Polaczków-cwaniaków pchała się do przodu byle by samemu zrobić seale, mając w dupie wszystkich, nie słuchając najprostszych poleceń i nie rozumiejąc prostej prawdy, że i tak muszą czekać aż wszyscy skończą, więc to czy zrobili dany seal jako pierwsi czy ostatni nie miało żadnego znaczenia. Najgorzej było oczywiście w salach Pumina z biurokratami, gdzie bandy idiotów pchały się do przodu spamując "hi", tak że nawet nie wiadomo było kto w danym momencie rozmawia z NPC.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hestoran
Jaki błąd na tibiawiki ?
Robie w najblizszym czasie quest wiec prosze odpisz 
|
Błąd był w angielskojęzycznej Wiki (tibia.erig.net). Już go poprawiłem. Chodziło o to, że było napisane, żeby w pokoju z platinum coins (przed salą tronową Bazira) zignorować je i wejść w teleport, tymczasem trzeba właśnie wejść na te platinum coins. Ja wszedłem w teleport i zostałem cofnięty do poprzedniej sali, gdzie zdążył się już zrespić destroyer. Bojąc się, że nie zdążę przesunąć dźwigni i teleportować się z powrotem, uciekłem w górę, do legowiska dragon lordów, skąd oczywiście nie dało się już wrócić.