Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2007, 23:01   #99
Shiray
Użytkownik Forum

Shiray's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Płock

Imię: Volrin
Świat: Deathwing
Shiray ma numer GG 7709820
Domyślny

Yoh Asakure poparłem w 100%, lecz bez uwzględnienia jego wypowiedzi, że Havok w Oblivionie jest do dupy. Tu przyznaje się, że nieuważnie przeczytałem forum.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Żyłka
Możliwe, ale nie zaprzeczyłeś wcześniejszej opinii, więc ja także jej nie wykluczyłem.
Nie zaprzeczyłem? Hmm...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shiray
Do samego Obliviona nic nie mam
Cytuj:
To nie ja napisałem, że Oblivion jest zły...
Cytuj:
(...) nie mówiłem nic o tym, że Havok w Oblivionie jest słaby (...)
Jak widzisz zaprzeczyłem aż 3 razy, ale ty i tak musiałeś kłócić się o swoje. Widać, że myślisz w taki sposób - jeśli powiedziałem coś raz i się przez przypadek pomyliłem to nie mam prawa już swojego zdania zmienić - dziwne.

Cytuj:
A to, jak cię zrozumiałem, zależało już tylko od ciebie.
Tak rzeczywiście powinno być, ale nie było. Według mnie ty mnie poprostu chciałeś źle mnie zrozumieć, aby dalej ciągnąć kłótnię.

Cytuj:
Tę kłótnię, jak to śmiało określiłeś, rozpętałeś ty (...)
Nie. Rozpętałeś ją ty z Yoh Asakurą. Dokładniej tym zdaniem:

Cytuj:
Poza tym to, że powiesz sobie o Morrowindzie parę złych słów, nie znaczy wcale, że tak jest w istocie. Wyśmiewasz silnik fizyczny użyty w Oblivionie? Pokaż mi grę z lepszymi efektami w tej dziedzinie.
Cytuj:
Być może, ale tylko w swojej głowie, bo na forum było napisanie zupełnie co innego. Aczkolwiek nareszcie zrozumiałem cię tak, jak tego oczekiwałeś.
O. Nareszcie, po trzech (!) postach wszystko wyjaśniających, w końcu dowiedziałeś się o co chodzi. Naprawdę, brawo

Whatever, pozdrawiam.
Morał - Oblivion ma Havoka gorszego od Havoków zastosowanych w innych grach, ale nie jest słaby.

Btw. wystawiłem ci notę.

Ostatnio edytowany przez Shiray - 18-08-2007 o 23:02.
Shiray jest offline   Odpowiedz z Cytatem