Cytuj:
Yoh Asakure poparłem w 100%, lecz bez uwzględnienia jego wypowiedzi, że Havok w Oblivionie jest do dupy. Tu przyznaje się, że nieuważnie przeczytałem forum.
|
Mogłeś powiedzieć to wprost zanim pojawiły się tu te zbędne posty.
Nie zaprzeczyłeś ani razu. Wypowiedzi, które ty odbierasz jako zaprzeczenia, w rzeczywistości były tylko marnymi próbami wytrwania przy swoim bez przyznania sie do błędu.
Cytuj:
Tak rzeczywiście powinno być, ale nie było. Według mnie ty mnie poprostu chciałeś źle mnie zrozumieć, aby dalej ciągnąć kłótnię.
|
Uwierz, że nie zależy mi na bezowocnych kłótniach, które nie mają głębszego sensu.
Cytuj:
Nie. Rozpętałeś ją ty z Yoh Asakurą.
|
To była w moim odczuciu zwykła dyskusja i przedstawianie argumentów przemawiających za swoją racją.
Cytuj:
O. Nareszcie, po trzech (!) postach wszystko wyjaśniających, w końcu dowiedziałeś się o co chodzi. Naprawdę, brawo
|
Tak, to prawda, dokonałem tego, pokonując długą i krętą drogę do celu, ale nie udałoby mi się to, gdyby nie fakt, iż w końcu zacząłeś pisać bardziej zrozumiale.
Przypuszczam, że to koniec.
Cytuj:
Ech, kreujesz się tutaj na takiego intelektualistę, że nie zauważasz, gdy ktoś sobie prosto ironizuje.
|
To ze względu na błędnie sformułowane zdanie z twojej strony. Po tej uwadze jednak, zrozumiałem twój poprzedni post. Poza tym, to nie kreuję się na intelektualistę, ale naprawdę pochlebia mi, że tak to odbierasz.