Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2007, 23:19   #100
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Yoh Asakure poparłem w 100%, lecz bez uwzględnienia jego wypowiedzi, że Havok w Oblivionie jest do dupy. Tu przyznaje się, że nieuważnie przeczytałem forum.
Mogłeś powiedzieć to wprost zanim pojawiły się tu te zbędne posty.

Cytuj:
Nie zaprzeczyłem? Hmm...
Nie zaprzeczyłeś ani razu. Wypowiedzi, które ty odbierasz jako zaprzeczenia, w rzeczywistości były tylko marnymi próbami wytrwania przy swoim bez przyznania sie do błędu.

Cytuj:
Tak rzeczywiście powinno być, ale nie było. Według mnie ty mnie poprostu chciałeś źle mnie zrozumieć, aby dalej ciągnąć kłótnię.
Uwierz, że nie zależy mi na bezowocnych kłótniach, które nie mają głębszego sensu.

Cytuj:
Nie. Rozpętałeś ją ty z Yoh Asakurą.
To była w moim odczuciu zwykła dyskusja i przedstawianie argumentów przemawiających za swoją racją.

Cytuj:
O. Nareszcie, po trzech (!) postach wszystko wyjaśniających, w końcu dowiedziałeś się o co chodzi. Naprawdę, brawo
Tak, to prawda, dokonałem tego, pokonując długą i krętą drogę do celu, ale nie udałoby mi się to, gdyby nie fakt, iż w końcu zacząłeś pisać bardziej zrozumiale.

Przypuszczam, że to koniec.

Cytuj:
Ech, kreujesz się tutaj na takiego intelektualistę, że nie zauważasz, gdy ktoś sobie prosto ironizuje.
To ze względu na błędnie sformułowane zdanie z twojej strony. Po tej uwadze jednak, zrozumiałem twój poprzedni post. Poza tym, to nie kreuję się na intelektualistę, ale naprawdę pochlebia mi, że tak to odbierasz.

Ostatnio edytowany przez Żyłka - 18-08-2007 o 23:21.
Żyłka jest offline   Odpowiedz z Cytatem