Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kogutt
Żałosny jesteś. Nie rób z siebie pajaca. Powiedz wprost: jestem knightem i update mi się podoba. Nikt sie nie zdziwi, jeśli tak stwierdzisz.
Tak btw. pokaż mi chociaż jednego posta, w którym ktoś piszę tak jak ty to zacytowałeś. Rozumiem, że bardzo lubisz posługiwać się ironią, ale trochę z siebie głupka robisz głupku  Trochę w tym temacie magowie narzekają lecz jak widzisz większość osób, np. ja i typ wyżej gramy dalej. I nie tylko my. Więc nie wyjeżdżaj od razu z takimi tekstami...
|
On to chyba do mnie napisał ale chyba nie doczytał do końca

buahaha
Ja jutro przelew bede robil najprawdopodobniek (drom szykowac się!!).
Iha z summonami na tar tomb -2 XD
Ta magow wiele odeszło

wielu najlepszych porzegnaliśmy i powitaliśmy ich pallkow/knightow ... osobiscie znam kilku sorcow 100+ ktorzy maja teraz pallkow
Jak to cip powiedzial wszystkiego na raz nie zrobia. Wd mnie szykuja cos na zime i albo dadza jakies ograniczonko knightom albo zostawia ich a sorcom dadzą np nowe runki lub nowy typ ataków magicznych albo jakies wzmacniacze

napewno nie zwiększą prędkości wzrastania m lvla bo to będzie nie fair co do tych high lvl sorcow/druidow.
Do tego druidzi teraz chociarz mogą się wzbogacic ?? nie ... ja moim sorcem dzisiaj 5 bp hmm za 1,8k sprzedalem (czyli normalna przed updateowa cena

) a ludzie ze mnie brechtaja ze wyrzej niz 1,4 nie sprzedam xD
Ehh... niech wprowadza 5 nowych wandow ;P i git xD
Kogutt Sorc ROX xD
@Edit
Moje rozwiązanie :
Jeśli kupowanie run to waste a robienie mozolne i długie to niech cipy zmniejsza mane na runki albo zwieksza prędkość dostawania many i jej ilość albo najlepiej usuną wandy i soule a dadzą 70 many na hmm jak bylo kiedys ! niby malo many ale low lvl expi bez runek walac po 10 ,,, xD to byly dobre czasy stukalo sie 10 bp hmm 5 bp gfb i na dwarfy cyklopy dragi itp a sd bodajrze ba 17-19 juz sie robilo