Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111
Wszystko zalezy od tego jak czesto sie trzeba bedzie leczyc na danym potworze. A co do myslenia o zbieraniu kasy to ja nadal nie mysle a mam 44873. Bot się o mnie troszczy.
|
Poki nie ma innych potworow a i na ich wprowadzenie jest co najmniej watpliwe to nie sadzisz ze kasa na rookgaardzie jest co najmniej bezwartosciowa ??
Ja mam obecnie 66k na rooku i zbieram to tylko z GP w loocie nic nie sprzedaje nic kaski nie dostaje, wiec jak na samo zbierane GP-nigdy mi sie nie chce z lootbagiem tyrac to chyba jest to lekko wiecej niz twoj bot wyciaga na tym twym lev biorac pewnie i lootujac wszystko co mozna

...
Ale bot nie kupi za ciebie w danym momencie danej rzeczy np do kolekcji, a jak bedziesz ty moze jej nie byc, bot nie zabije za ciebie AS - bo pewnie tam nie expisz a jesli nawet expisz to BOT nie wyrobi lub i wyrobi z LF ale padniesz z ich braku

... no wiec to ze bijesz lev nie dla exp i chwaly a po to by zwiedzac tereny to w odnoszeniu do rookaagrsu jest smieszne

... na rooku z 10 lev jestes mietek zabojca

a po tym update wogole

... Masz chara ktorym prawdopodobnie nigdy nie bedziesz umial grac bo nie powiesz mi ze bot zdobecie ci lev a ty i tak bedziesz umial grac tak samo dobrze jak koeles co sam wbil 100 lev

... Tibia to gra a ty traktuejsz ja jako pewna forme sprawdzenia sie w roli bawiacego sie botem, zlapia czy nie, wbije lev za mnie czy padnie ... bede mial wiecej kasy na LF po to by kiedys doczekac sie az wpadnie nowy monster i mnei zbaije czy ja jego ?? Bede mial wszystko naj to znaczy ze jestem super ?? Bo wkoncu mam wszystko i moge wszystko ...