Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ArtiPl
Cos mi sie zdaje ze jestes jednym z tych noobkow ktore zaczely grac na 7.7(?) od razu jak pojawily sie hotkeye. Uhy byly na 11 lvl, Hmmy na 10, natomiast SD na 15. A pozatym to byl urok tibii, lurowanie, trapowanie 3 parcelami i fire fieldem, pkowanie przed SSem.. A teraz wszystko szlak trafil i tibia stala sie gownem... Mowie wam ludzie uzywali light hack - zrobili light hacka, ludzie uzywali aimbota - zrobili aimbota/hotkeye, ludzie uzywaja cave botow wiec w przyszlym updacie zrobia cave bota 
|
przykro mi sluchac takich jak ty...
zaczynalem grac hmmmm... jak zmieniła sie grafika legion helmetu... to było ~4 lata temu... byłem knightem na nowym serwie i wiem co to znaczy jak jest TRUDNO... biegaj z serpent swordem na niemal 30lvl... pffff
Ankrahmun bylo po mnie...
i...: nie jestem maniakiem, nigdy nie mialem h lv,l gdyz czas online poswiecam na gadanie przede wszstkim... w sumie nigdy na powaznie nie gralem... ale sporo widzialem... i panie kolego, nie nazywaj mnie noobem nawet mnie nie znajac... przykre jest jak taki 'super ziom' jak ty nazywa noobem bezpodstawnie kazego... chyba nawet nie wiesz co to naczy, ale wybaczam bo zal mi takich jak ty...
ZAWSZE z szacunkiem dla nieznajomych, lapiesz?