19-08-2007, 03:49
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: ████ice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 999
Skille: █
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demioh
i kto to mówi ?? Kto przesiaduje na pewnym 30 Elderku ciągle na bocie ;>>> Ru~ :>
|
Nie mam pojęcia o czym mówisz a po drugie nie siedzę całymi dniami & na bocie, coś czuję że ktoś próbuje mnie wrobić w rzeczy których nie robiłem, dlatego muszę odpocząć z graniem. Może nadchodzi mój czas abym ustąpił. Zbigniew nie mniej do mnie pretensji robie to co uważam za słuszne. Chyba ktoś chce mnie zniszczyć i szykuje na mnie jakąś kose .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez x86rush
1. Nie nabijaj postów pisząc jeden pod drugim. Mogłeś użyć opcji "edytuj".
2. Skoro nie widzisz tam błędów to miej pretensje do siebie, ewentualnie do rodziców.
3. Nie widzę celu przytaczania całego mojego posta, skoro pisałeś bezpośrednio pod nim. Takie zachowanie tylko "paskudzi" forum i utrudnia innym użytkownikom korzystanie z niego.
4. Czuję się świetnie, jak zawsze. Dziękuję że pytasz. W domu też wszyscy zdrowi
5. Nie jestem twoim "edytorem", jak to ująłeś. Podważyłeś moje słowo, w poście skierowanym do Ojca Prowadzącego Dark Brozyna. Pokazałem, że się mylisz.
6. Dalsza dyskusja wydaje się być jałowa. Dobranoc Panu.
Zaczyna się offtopic, dlatego wracając do tematu dodam od siebie :
Tak Pandoria to fajny świat, dopóki masz niski level (max 40-50 lvl) i żaden z high leveli nie upodoba sobie twojej postaci. Wtedy zaczyna się PA i wymyślanie z palca wyssanych powodów, dla których jesteś zabijany. Jeżeli jeszcze nie zagłębiłeś się więc w bagno zwane Pandorią, radzę wybrać bardziej "przyjazny" świat.
|
OK. Widzę że pozjadałeś wszystkie rozumy świata, być może stwarzasz pozory perfekcjonisty więc chyba się nie do gadamy. Bye
Ostatnio edytowany przez Nadol - 19-08-2007 o 03:53.
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|