Temat: Pricelist
Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 05:03   #25
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chosen_one Pokaż post
KOTI NIE MA RACJI

Przed update na pewno tak, ale po na pewno nie ;] Teraz kazdy lvl jest w stanie zarobic na swoj hunt o ile nie bedzie probowal zabijac potworow duzo silniejszych niz powinien. To jest efekt uboczny balansowania profesji i jedna z rzeczy ktora mi sie NIE podoba, bo trudniejsze zdobywanie kasy dodawalo grze smaku. Teraz jest mniej pk (moze i lepiej..;p) i wszyscy awansuja jak szaleni - gra stala sie zbyt prosta..

Pytanie tylko kto bedzie na tyle glupi zeby sprzedawac DSM za 25k main charem.. Jezeli sa tacy to im wspolczuje.
Porownanie do picia wodki w miejscach publicznych jest bez sensu, bo w tibii mozna byc anonimowym i miec wiele innych postaci, o ktorych nikt nie wie.

Nie rozumiem tych intecji pomagania lvlom 80 -100.. Albo sie wam nudzi albo macie w tym interes albo chcecie pokazac, ze mozecie rzadzic - w co watpie

Jest jeszcze taka sprawa. Ja wole sprzedac item graczowi troche drozej niz u djina jak nie sprzedac go wcale po cenie z price listy.

I na koniec nikt nie bedzie mi nic narzucal w jakiejs grze i wyciagal konsekwencji jezeli to nie lamie regulaminu.

No to seluj z noob charow, przeciez powiedzialem ze tego nie likwidujemy tlyko utrudniamy. Co do tych postaci to tez mozna miec wiele miejsc gdzie mozna pic wodke Zreszta ja juz pilem w miejscu publicznym moze ze 100 razy i jakos mnie paly jescze nie zlapaly Ale zawsze jest taka grozba...
A jak nie chcesz zeby Ci nikt nic nie narzucal to idz na non pvp
Huntowanie i zabijanie jest dozwolone na serwerach pvp jakbys jeszcze nie wiedzial
KotiConqueror jest offline   Odpowiedz z Cytatem