Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 06:36   #49
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Balveni Pokaż post
@Burnio
3 osoby z Ec ;p

Eternala teo wywalili z questa ,Titiof dostał tp,Lizarda ubił Puge,Healek I furox,
felianther padł od Puge i Larosa Pierwszy padł Clash ale potem przyszedł znowu ^^Kyos padł blocząc jakiegos dzikiego fura.Dark Aqual ,Unicron ,Warim Shan padli,ale nie wiem dlaczego xD Peterer wbił sie w jakis tp i padł chyba na jedno combo ;p
POI?-NEVER AGAIN -.- neostrada chodzila mi 12h 54 min 56 sec do momentu ss z nagrodami ; p TO był jeden wielki zaaaal. Przynajmniej wiedzieli kto nie miał aola i kogo lac ^^Quest ze szwedami? NEVER AGAIN :d
Po kazdej sali robili chyba z 30 min przerwy -.-nie wiem po co ,dlaczego,w jakim celu.Wiem tylko,ze to był zaaal.Quest miał trwac do 20 trwał do 12.30?:<

Ty jestes zal lol
nabiles(as) level na sharingu a widac jak grac umiesz. Pozatym my wiedzielismy jak zrobic ten quest ale ogromna wiekszosc nie i juz mnie **** trafial na ventrilo jak nikt nie sluchal co sie do niego mowi - dlatego padl felianter. I wlasnie ja juz nigdy nie poprowadze POI questa bo mnei ***** strzela z wami noobami. Nie dosc ze zrobiles questa to jeszcze masz pretensje lol. To wez ty go teraz poprowadz zobaczymy ile ci to zajmie
KotiConqueror jest offline   Odpowiedz z Cytatem